01 February 2012

Kekasih Januari │ Terima Kasih Sayangss :)

Assalamua'laikum..



Sedar tak sedar dah masuk bulan februari dah tahun 2012 ni..cepat kan?gaji masuk pun dah nak kering..macam air..nak tunggu lagi sebulan mesti rasa macam setahun..ekeke..



Entry ini as appreciation to kekasih-kekasih aku..errr, how many kekasih u have?hihi..
eleh aku kan playgirl sukahati lah nak ramai mana kekasih pun..:))..


Sebelum kau orang mengandaikan aku yang macam-macam..nah! sorotkan mata kau orang untuk tengok list kekasih-kekasih aku ni ya..kot-kot kau orang pun jadi kekasih aku tanpa sedar..:p



  1. http://cadlynn.blogspot.com/
  2. http://www.wooferstorm.com/
  3. http://greennnpanda88.blogspot.com/
  4. http://diariummi.blogspot.com/
  5. http://ujieothman.blogspot.com/
  6. http://onitsukahana.blogspot.com/
  7. http://striderbuzz.blogspot.com/

  1. http://liailnia.blogspot.com/
  2. http://teenagerhousemaid.blogspot.com/
  3. http://emybloggergirl.blogspot.com/
  4. http://arisyahjahirah.blogspot.com/
  5. http://maz-naz.blogspot.com/
  6. http://www.ciktom.com/
  7. http://mommyfara.blogspot.com/
















Dah? hehe..terima kasih semua kawan-kawan yang komen sepanjang Januari yang lalu..ramaiiiiinyaaa..hehe..tocheee arr..list ikut paling banyak komen dropped to paling minimum..:)..url blog yang ada 'nor' kat depan keluar smiley menangis ke apa pulak..aku tukar buh nama blog..


Jap lagi aku akan buat lucky draw ikut url2 korang ni ya..tanda terima kasih aku atas kesudian kau orang jadi kawan aku not just a mere commentators :x :x :x

15 comments:

Pok Amai-Amai said...

Wah! Tak sangka sy tersenarai! Hiks! Terima kasih daun keladi. Nak tunggu segmen cabutan bertuah lak. Agak2, bertuah ke? Hahahahah!

CekbOlat-bOlat said...

hmpir 95% pngomen yg bolat kenal.. wahh ..kita dlm putaran. ekekeke

CaDLyNN said...

gile mengomenla budak no.1 tu..wakakakakaka

huhuh..segan ai..

Prettywrite said...

mestilah akak dah selalu komen..hehe..
tunggu ya tengok bertuah x nanti..:)

Prettywrite said...

hehe..tu lah..orang yang sama jer..:)

Prettywrite said...

gila-gila pun rank no 1 tu..hehe..tq lin..:)

~izan~ said...

wah...bestnyer mcm ni..menarik betul konsep lucky draw cmni hehe.. blog akak pun ada hehe

CaDLyNN said...
This comment has been removed by the author.
CaDLyNN said...

sesame..kikiki...meh ajar lin cmne nk wat setting komen cam yna punye ni..mcm best jerk! :p

Prettywrite said...

hehe..senang jer ni..nt yna komen kat entry lin ya..

Prettywrite said...

ehehe..tu lah tengok blog k.izan td pun da umum ga tu kan..tp tak menang pun..tssskk..:(..takde rezeki..hehe

Izan Ishak said...

yna... terharunya kak izan pun jadi kekasih yna jugak!

panjangnya list... alhamdulillah... makin ramai kawan2 yg sayang yna...

Prettywrite said...

hehe..semestinya la k.izan jadi kekasih yna..dah rasa mcm kakak sendiri..:x

ya lah..tak sangka jugak seramai tu yang komen..hehe..syukur..:)

Nisa Greennnpanda said...

wah..jealous nie..
byk btul kekasih yna..>_<

Woofer Storm said...

sy kekasih no 2 ke sis?hehee

slmt ptg..sis marah kite ke?ermmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...