29 February 2012

Peliknya Number 011

Assalamua'laikum..



Tadi dapat 1 call dari number 011 157*****(3+8=11digit numbers)..lepas tu macam pelik jer and taknak jawab sebab ingatkan siapalah call nak sabotaj ke kan..
Tapi last2 jawab jugak..


"Hello boleh bercakap dengan Cik ...Yana..saya dari lembaga lebuhraya malaysia"


Hek elehhh..terus mengamuk dekat minah tu..kawan aku pun sebenarnya..pakai number baru..oohh..no. celcom katanya..laaa..apesal pelik sangat no. nya..?panjang lak tuh..


Then aku google2 hak aa laa..memang no. celcom..dari 2010 lagi launch 011 ni kenapa lah aku jumud sangat tak tahu?hihih..tapi seriusly..itu nombor memang truly pelik haaa..i tak boleh terima..hak hak hak..

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kan dah terkena diri sendiri..hikhikhik..

Ujie said...

hahaa..penat je cuak ya.

a'ah la yana..011, 014..celcom.

Pok Amai-Amai said...

Mmg nombor tu skg nie wujud kat Msia. Jgn was-was g. Heheheh. Kwn sy sendiri ade nombor tel mcm tu. Pelik je kan?

=p

wan nurul hezrina said...

kawe pung dok tahu!

Cik Ina Do Do Cheng said...

samalah kita tak tahu yana. ciankan kita. kalau ko tak bagitau sampai la ni cik ina tak tau.

kakyong said...

kakyong pun tak tahu kewujudan no 011 nih... hahahaaa... jakun jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...