01 February 2012

Keputusan Lucky Draw Prettywrite │ 7 Lucky Sayangs

Assalamua'laikum..



Aku nak umum pemenang lucky draw tapi aku pulak yang berdebor macam..hmm macam apa?taknak lah tulis nanti kau orang buat spek ulas i..hehe..



Aku pilih 7 pemenang sebab aku adalah addicted to number 7..lalala..so dont argue kenapa tak 10 ya..haip!so here we go..






(k.myra yana nak letak url macam yang lain tapi keluar smiley icon dok menangis pulak tak tahu kenapa..hehe)



(nak bagi address cik bolat pun tak apa..ekeke)








(mana url blog?huhu..hope respond kat emel ya)











Tahniah semua yang bertuah..mintak emelkan details kau orang (nama, address, phone num.) to anadelights@gmail.com  ya..lagi cepat lagi bagus..kerjasama anda amatlah dihargai..eceh macam formal letter pulok..:p


Oh terima kasih juga pada yang tak menang..walaupun tak menang kau orang dah memberi impak yang besar dalam hidup aku dan dunia blog ni..tanpa kau orang semua siapalah aku..tulis sendiri baca sendiri lah jawabnya..hehe..


Ok..dah..nak big hug untuk semua >:D<







28 comments:

MeeRole said...

Wahh mcm tak percye speaker sekolah terpilih..tq ye..

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..terkesima seketika..suddenly!really thanks to you tuan blog.really appreciate it.ok,i'll send the details after this.^__^

Myra Jay said...

wah terima kasih banyak banyak dan smoga pretty write dimurahkan rezeki. nnti MJ bagi adress ye...

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah...tersenarai di antara yg lucky...:)jarang dpt online blog skang...huhuu...insyaallah nanti akak email details ye...terima kasih...*_*

Ujie said...

wah..ada lucky draw cik yana kita ni!

tahniah kpd yg berjaya!!

*nasib baik dah penah dpt hadiah dr yana..kalo tak jeles akak tau..

Onitsuka_hana said...

alaa cmna bleh terlepas lucky draw nie.huaa buat semula.huhu

Ieja said...

omg! nama akak ada..hehe
tuah balik kg ni
tq2..nanti akak emel ye..yeay! :D

Cik Lia Lomi said...

eh, eh ada lucky draw??, nama Lia tade ke???..heeeeee

Prettywrite said...

percayalah..teehee

Prettywrite said...

hehe sama2..ok dah dapat details tq..:)

Prettywrite said...

sama2 k.myra..scepat mungkin lah ya..:)

Prettywrite said...

dah rezeki..hhehe..ok kak dah dapat details..
sama2 n tq jugak..:)

Prettywrite said...

nak buat ga/contest sebenarnya k.ujie tp xsempat..buat lucky draw jerlah form commentators list..senang..hehe..

tu lah..nasib baik kan..jenuh ni takut ramai kecik hati..hehe

Prettywrite said...

heheh..
hana..yna tak buat penyertaan apa pun..yna just listkan nama pengomen dekat blog ni sepanjang januari lepas..lepas tu buat cabutan..
tgu februari ni pulaklah kalau ada rezeki ya..:)

Prettywrite said...

hehe kann..betul2 tuah balik kampung tu..rezeki bergolek..kikiki

Prettywrite said...

a'ah..lucky draw simple2 jer..nama lia ada kat list tapi tak ada rezeki kali ni..heee..next month insyaallah ya..jampi2 sikit..hihih

Rai said...

rajinnya buat lucky draw..terlepas pulak kali ni..

Prettywrite said...

k.rai, akak tak terlepas pun akak dah automatically join..cuma tak ada rezeki kali ni..hehe

Nisa Greennnpanda said...

wah, sy dpt tmpat ke-8 la~~...
lalala~.. XD

hoho.. congrats utk winners sumer..

nasha sanza said...

TERIMA KASIH sebab pilih saya..semoga allah murahkan rezeki selalu..

Prettywrite said...

hehe..tq nisa coz selalu tinggal komen n jejak dekat fibox jugak..:x

Prettywrite said...

sama2..:)
thanks untuk doa tu..:)

Azlan Hasan said...

wahh..tahniah kepada semua yang menang..hehehe

Regards,
-Strider-

FAIZ FAKHIRIN said...

owk aloshh...telepah jgok ambo...hehehe

Izan Ishak said...

wahhh.. tahniah pada semua pemenang!

apa pun kak izan akan support blog yna sampai bila2!

Woofer Storm said...

ada2 je nisa greenpanda,sy no 9 tak kisah pun..sy menang gak tau..ehehe

#sis,apa kata sis guna komen pop-up window..mudah untuk orang nak komen,sekadar pandangan...maaf ye kalau tak suka..tak paksa pun tau^^

Teenager Housemaid said...

whoaaaaaaaaa!
saya menang??????????
saya dapat lucky draw?????????????
alamak nak details diri?
alamak..........
macam mana ni..........
sukaaaa tapi...
sis, letak je gambar hadiah tu dekat blog sis..nnt sy simpan gambar hadiah tu eh..:D
thanks alot sis..really appreciate it so mucho!!

Myra Jay said...

Komen atas tu dari hubby akak tau, sementara akak bercuti untuk exam, hubby tolong gantikan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...