19 February 2012

Lelaki Itu

Assalamua'laikum..



Ehem..lelaki mana ni yana?bagitahu..bagitahu?ahah..nak bagitahu la ni..dengan kuasa kuda k sebab lagi 10 minutes nak balik..


Lelaki ni let say A as his name..tak faham kenapa kan lelaki ni ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiinya tak jujur!serius benci@entahlah hati ni macam makin lama makin tertutup..uhuk..


Ok back to si A ni..dia actually dah couple dengan gfren dia(B) selama 8 tahun ok..last year dia start stalk C, and within this year jugak plan nak kahwin dengan C..


Tiba2 one day..C realized yang B dok komen semacam jer dekat wall fb A..mula2 C biar jer..makin lama makin pelik..so C tanya A tapi A cakap B tu just friend jer..tak puas hati C inbox B sendiri thru fb..B tak bagitahu dia siapa2 tapi C bagitahu konon C tu gfren A la mungkin..


Lepas tu..C terus desak A bagitahu apa status between dia dngan B..baruuu lah A tu nak bagitahu dia dah 8 tahun kawan..hoh!kejam kan?kenapa mesti mainkan perasaan and hati orang?nampak macam baik tapi ya Allah..kau hanya bertopeng hokey..hissh..


Ok dahlah..bukan kisah pasal aku pun..cuma adalah kisah orang terdekat..just nak share and tumpang sakit hati..!benci sangat!kau dah ada gfren pegi jagalah gfren kau tak payah nak main pempuan lain lagi...stupid!

12 comments:

Nisa Greennnpanda said...

xsuke gak...
nape eh ade laki yg camtue?
huhu~.. T_T

Ujie said...

feel great..maybe!
harap si A putus je dgn lelaki gitu, dah ada ciri2 tak baik.

*yana ni mcm akak..kalo marah ckp english pulak..

Onitsuka_hana said...

dengan Si B tu teman tapi mesra kowt. xplak Si A bgtau Si B pasal2 kawin2 nie kn. Kalu Si C rasanya mmg dah Si A dah confirm kowt nak kat Si C

O CIKTEDDY said...

wowooo..hangin satu kepala ni..erk,jom kite ketuk kpala si A dgn tukul..ihik

Hanis MY said...

huhu sedihnyo sapa hati a wak gitu
doa byk2 mitok jauh dgn ore gitu k

Mr.Clive said...

awak...awak nak header x?kalau nak header,bg saya detail sy buatkan... :)
foc.
hoho

anta la ke sini...detail2 dier.
mesej.gambo.
clive88einstein@gmail.com

iedchan said...

ade kan orang mcm tu..pelik tul..cube la setia..

CaDLyNN said...

hurmm..laki pon complicated jugak..kalau stkt nk kawan..terus terangla kan..ish3...tak baik tau mainkan perasaan orang..

Mishter Izwän said...

cinta 3 segi tuh name nye . .

Woofer Storm said...

marah nampak...

#ppuan pun apa kurangnya,sama 2 kali lima.pantang dibiarkan sendiri cpt terpengruh ngn pujuk rayu lelaki lain,.sebal jika fkir balik..ermmm masing2 ada kelemhan kan?tak boleh juga salahkan lelaki berterusan..

Cik Ina Do Do Cheng said...

tak boleh nak heran zaman sekarang itu baru girlfren, kat tempat keja cik ina suami orang pun wat cam tu, dok layan bini org.

Aishah Jahirah said...

benci la laki macam tu...so so jahat...mmg stupid...amek kaw kan da kena..eh tetiba nak join emo...tapi mmg patt pun sebab dok mainkan perasaan org pehal...buang masa org je....ish hanginlah..

p/s: td akak dah tgk peti surat umah lama,masih selamat surat tu...time kasih yana.akak suka..boleh wat koleksi...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...