16 February 2012

Cool Blog?No..No..No..Tak Mungkin Lagi!

Assalamua'laikum..



Lepas temankan Mc Yu interview semalam aku ajak dia ke Tesco kejap sebab dah craving big apple sangat2..bukan main lama mengidam..


So belilah donut paling sedap abad millenium ni..hehe..beli 4 biji jer..RM10..


dah keras..ini aku snap masa nak sahur pagi tadi..baru ingat nak snap..kelas tak sahur big apple?hahaha..ngeng



Lepas tu Mc Yu ajak aku ke secret recipe dia nak treats aku sebab aku dah carikan kerja untuk dia..hah sengalnya..aku tolong cari jer..dapat tak dapat tu usaha dia and dengan izin Allah lah for sure..so orang nak bagi aku tak tolak..tapi dia kata one slice jer weyh..aku tak mampu nak beli sebutir!hahaha..






1 slice pun dah syukur la kan orang belanja..nak harap duit sendir haram..mahal sangat..
sekali sekala ok lah..aku pilih yogurt cheese rasanya nama kek tu..
masyaallah..sedap sangat lor..macam makan aiskrim..oh oh..
aku ambik yang tu sebab tengok tinggal 1 slice jer..pastu fikir mesti sedap kek tu sebab dah nak habis..
so..tak salah lah aku pilih kan?heeee..



Lalu tiba2 masa jalan keluar nampak pula cool blog..tak semena2 nak jugak jadinya..
ikutkan jer tekak ni sebab dah lama teringin tapi tak terbeli..
aku ambik yogurt yam namanya..




Ohhhh...ingatkan sedaplah...tapiiii...hampehh..tu jer boleh cakap..
rasa macam minum air pandan campur gula melaka?hehe..
apa teruk sangat rasanya?mana yogurtnya?haih..oh dan juga pekerja cool blog tu juga sungguh tidak manis..ke mereka tak ada sense senyum?hik hik..



budak hepi dapat kerja..hehe..



Lepas ni tak mungkin lagi lah kot beli cool blog ni..tak worth..:p tapi kalau orang lain beli aku terminum tu tak salah lah..hahaha..



13 comments:

~ yus ~ said...

selalu akka beli cool blog ok je...sedap. Suka yang yogurt strawberry...:)

CaDLyNN said...

meh beli ice blended adik lin..hehehehehe

CaDLyNN said...
This comment has been removed by the author.
Teenager Housemaid said...

waa..saya terliur di sini..hoho

Pok Amai-Amai said...

Sy tatau pun kat Kelantan dah ade Tesco. Hiks! Eh, awak kat Kelantan lah kan?

diana said...

rasanya pekerja cool blog memang semua macam tu la..kat kedah pun sama.tanya macam dia tanya kat balang air je..
tengok muka kita pun idak.sudahnya tak tahu dia cakap dengan sapa.pulak tu dia bercakap style tak buka mulut.bunyi "ermm..ermm.erm..."je..hehehehe

sisdee said...

x suka beli cool blog pun sbb pkerja dia..MCM BAGUS!!! :p

Woofer Storm said...

sedap3..nak skit..

#lama tak pekena donut..grrrr

Izan Ishak said...

alahai... tergoda tgk yogurt cheese cake tu yana...! cam nak beli je malam ni.

Aishah Jahirah said...

nama cool...pekerja pun muka terlebih cool le tu sampai xmampu senyum...haha

Nisa Greennnpanda said...

mmg klass aa sahur mkn big apple, hoho.. XD
cool blog? sy xpenah minum lg, hehehehehehe.. >_<

sori aa yna coz lame xsinggah sni.. busy ngan sem br, huhu~.. T_T

Anonymous said...

wah! sedapnya...saya ucap terima kasih banyak2 ye..bg hadiah yg comel tu..suka sangat..dan hargainya..^__^ terharu...semoga teruskan menulis dlm blog dan berjaya...ikhlas saya nasiha sakina...=)

Onitsuka_hana said...

yam xsedap. ikut pekerja yang buat kowt. kalu pekerja yang xberapa manis tu mmg xsedap la cool blog.hehe:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...