27 February 2012

Tanya Pendapat Orang Tapi Pendapat Dia Gak Yang Betul..Hampeh!

Assalamua'laikum..



Aku sangat menyampah bila kita tengah buat kerja dan tiba2 orang panggil..nak panggil tu tak kisah sebenarnya..tapi yang kisahnya sebab dia nak mintak pendapat untuk kerja dia..


Ok itu pun tak kisah..kita bagilah pendapat begitu..begini..dan kita pun pergi buat kerja kita balik..tak lama lepas tu dia panggil kita balik tengok hasil kerja dia..


Eh..?tak ada lansung pun idea kita tadi dimasukkan?katanya tak sesuai idea2 tadi tu..huh?dah tu tanya buat apa..makin pelik ada lah aku tengok apa yang dia buat tu..hak3..uish tak baik..


Sebenarnya aku tak kisah pun..tapi aku rasa macam dia nak tunjuk bagus jer apa yang dia buat tu..tanya orang tu orang ni last2 guna apa yang ada dalam kepala hotak dia jugak..so what then?tak payah susahkan orang bagi pendapat pun tak per kot...;)

6 comments:

Ujie said...

hahaaa..dia nak kasi tau, yg dia punya idea lagi hebat.

sabo je lah dpt geng mcm ni..

eda_ej said...

len kali kalo die tye ckp je "ni dah bagus dah ni.. tak yah tuka2.."

:: Mrs.Eady :: said...

iskk..isskk..iskk..

LydSunshine said...

Lenkali kalo dia tanya pendapat awk, awk tanya pendapat dia dulu. Dia rasa nak buat mcmn dgn kerja dia tu. Kalau dia kata tak tau, awk pun ckp je la tak tau jugak. Takde idea. Poyo kot org mcm tu.

LydSunshine said...

Lenkali kalo dia tanya pendapat awk, awk tanya pendapat dia dulu. Dia rasa nak buat mcmn dgn kerja dia tu. Kalau dia kata tak tau, awk pun ckp je la tak tau jugak. Takde idea. Poyo kot org mcm tu.

SSfatihah said...

ct pn slalu jmpa org camni kt ofis, dkalangan colleague dan bos...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...