22 February 2012

Adik Faris │ Tak Dapat Nak Tahan Air Mata Ni

Assalamua'laikum..



Tak tahu nak mulakan macamana..sebak tak terkata bila baca entry dari blog K.Moon tadi
tak sanggup tengok anak2 kecik menahan kesakitan..urghh..just imagine my family my anak buah lah macam tu..huk huk..



Kau orang..tengok gambar ni..

apa bermain di kepala kau orang?


He's only 6 yrs old and suffering barah darah..sedih...tak boleh nak pikir..air mata jer yang laju ni..


Maybank milik ayah Faris 1628-5200-2738
(Shamrulismawi Ismail).



they need about 30k lagi untuk membiayai kos perubatan adik faris ni..Sama2 lah kita sebar2kannya untuk sama membantu meringankan beban..



Baca lanjut kat sini ya..http://miera301.blogspot.com/2012/02/mari-membantu-adik-faris.html

5 comments:

wan nurul hezrina said...

ada baca kisahnie.anak bongsu dr 3 beradikkan?kesiannya.mcm mana ek bleh dapat barah darah?lukimea ek2?

Mr.Clive said...

sedih...doa banyak2 untuk yang adik ni lalui...

Ujie said...

sebak rasanya..
sama2 la kita bantu..wang @ doa. keduanya amat perlu.

faiz fakhirin said...

semoga keluarganya tabah menghadapi ujian tuhan ini.

Aishah Jahirah said...

sedih baca....moga segalanya dipermudahkan Allah untuk adik Faris dan keluarga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...