22 February 2012

Nyanyuk Bukan Bermakna Tua

Assalamua'laikum..



Boleh pulak aku terlupa birthday kawan baik aku kan..sepatutnya aku lah jadi orang yang pertama wish dekat kawan2 and sanggup tunggu pukul 12 nak wish semata-mata..tapi la ni tak tahulah apa dah jadi dengan aku..simpton orang dah berumur kah macam ni?hahah



Happy Ulangtahun Ke 25 Siti Nur Hidayah..birthday beliau 21/01 yang lepas lagi baru sekarang aku nak ingat..heee..dah sms dia semalam..Siti reply 'Thanks Na..biar pun lambat mu tetap ingat birthday aku..cayang mu..' hikss..

Aku n Siti konvo 2009..ni zaman gila mengedit ni..hehe



Lepas tu wish pulak birthday Nur Shamimi..baru ingat birthday dia bulan February tapi betul2 tak boleh ingat tarikh dia..last2 ah wish jerlah kot lambat lagi ker..rupanya 16hb lepas lagi..heheeee..aku sms Mimi dia reply 'aku malas baik sebab mu tak ingat kat aku'..hahahah..jenuh nak mujuk ni..


Mimi punya kerja edit..gambar zaman u dulu gak ni..riinnduuu..


Hurmm...aku nak bg present apa kat diorang ni ya..dasar ketinggalan kereta api kan..hehe..kesian kawan2 aku..:p



Oh happy belated birthday juga buat K.Yus yang sambut ulangtahun kelahiran semalam..pun baru wish tadi..heeehee..



4 comments:

Aishah Jahirah said...

bukan lupa....cuma kadang2 kesibukan buat tertangguh2 nak wish..sudahnya betul2 lupa jadinya...haha

p/s:hehee xde hubungan sedara pn ngan mat kilau.arwah ayah akak yg simpan pic tu...mgkn pnh jmpa la kot dulu...:)

Mr.Clive said...

wahhh,....ramainyer yang besday...hehe :D

cik ika said...

wah3..

O CIKTEDDY said...

buat la reminder..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...