20 May 2012

Pasukan Kelantan Terima Habuan RM500,000.00

Assalamua'laikum..


Belum terlambat lagi kot nak wish tahniah to my lovey dovey team,trw..heheh..after 2 times frust kan lastly Piala FA is ours!yang pertama selepas 22 tahun kan?pewiit..keh2


Saya watching kat umah jer..tapi tak nervous sangatlah game last nite..Apek pun tak diserang sangat but overal he played well..born to be champion ?hehe..pemain pilihan siapa?keeper sime darby kot?hee tangkas jugak dia kan takde stupid mistakes..


TSAM kata RM500,000 habuan untuk players..banyak woo..RM300,000 cash and the rest hadiah percutian ke apa eyh tak perasan berita tadi..:p..


Tahniah!tahniah!to both the red warrior and the giant killer,sime darby..SDA boleh cuba n belajar banyak lagi next year..oh padang stadium bukit jalilwas so bad..FAM duit ticket penyokong tu simpan ke mana kan kalo tak buat maintenance?hoho..

3 comments:

ummiarissa said...

dapat RM500,000?Wow!errr...Yana tau tak mana umah Apex kat Kelate nu?macam nak g je umah dia..kot2 lah nak bagi seribu dua ke kak akak kan....???

:: Mrs.Eady :: said...

wow!

Izan Ishak said...

best sgt habuannya tu! tahniah red warrior...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...