27 May 2012

Cuti Sekolah

Assalamua'laikum..


It's time for school holiday la sekarang..KB,WB dah sesak dengan umat manusia yang dah returned to their homes back!hurm since Khamis lepas lagi..selamat kembali perantau..:)


My family, K.Nani pun balik harini from Kedah which more precisely their journey were from KK flew to Penang stayed kat umah mentua la dulu kat Kedah kan..hehe then baru balik Kelate today!yeay!!ah tak sabar nak tunggu 5.30 ni nak balik jumpa my nephews!!


My friends punggg dah tiktok2 sms..over kan balik kampung time cuti sekolah..macamla cikgu..keh3..kauorang buat sesak KB saja jah key..:p


Welcome home semua!
Seronoknya kalo jadi cikgu..hik3..

6 comments:

Niza Romli said...

biasalah cuti sekolah, semua org balik kampung. time ni jangan sebok2 nak mohon cuti...keutamaan cuti diberikan kpd ibu2 dan bapak2 yang punya ank bersekolah je. heeeee

Ujie said...

Gambo potret nampak..sweet je cik yna nih. ^_~

Cuti ni kakak akak yg kat johor pun nk ke kelantan. Jln2...dia & family tak penah ke sana lg. tmbh sesak le..

Prettywrite said...

k.niza..
hehe..seronok la diorang bleyh bawak anak2 balik kampung..hoho

k.ujie..
kih3..potret sangat kak..hee sweet sour..:p
la ya ke..makin meriah kelatam nampaknya..hehe

Onitsuka_hana said...

cuti-cuti malaysia :)

Pen Biru said...

lagi best kalau dh bkumpul ramai2..mcm kenduri la pulak

Aishah Jahirah said...

syok la budak2 sekolah bercuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...