07 May 2012

Lite Lunch!Tak Lalu Makan

Assalamua'laikum..


Dutch Lady Chocolate Flavoured Milk & Gardenia Original Classic
(Total RM 5.80 mahalnyaaaa..)


Hye all!apa khabar semua?lama dah tak bertiktok dengan blog ni..lama la kan 3 hari?..;)..dah cuti and kat rumah pun tak bermobile blogging so lets duduk senyap2 sudah!tapi rindu sumpah la..haha..


Yes itu saja menu lunch saya harini..bad health actually..bukan demam tapi entahlah ada big problem kot dengan perut nih..datang jugak kerja sebab dah cuti weekend dengan public kan so taknaklah medical certificate pulak..not nice kan?biarlah kalo betul2 sakit biar pengsan depan bos baru bos percaya ha'ah memang sakit nih!huhu..


2 keping roti dengan separuh bottle coklat susu tuh dah boleh sendawa dah..teehee..alhamdulillah..makan apa harini tu sayangss?


8 comments:

Hanamiko Sakura said...

saya makan nasi.. hehehe

Niza Romli said...

akak kan tadi makan nasi dengan ikan rebus & air asam, pastu ulam jantung pisang dgn sambal belacan & sayur pucuk paku goreng...sedappppp. eheh!

Ujie said...

roti Gardenia..air Dutch lady..mmg mahal sikit la kan..
tapi sedap!

CaDLyNN said...

kite mkn ikan pari bakar..sedap :)

Izan Ishak said...

kak izan suka dua2nya!

dan hari ni pecah rekod sbb k.izan makan nasi awal betul. sblm kul 12 tadi...

Prettywrite said...

Hana..
nasi jer ker?hehe


K.Niza..
waaaa..jahatnya menu!ahah saja nak buat terliur eyh..:p


K.Ujie..
a'ah..mahal tapi ok sedap n filling..heee


Lin..
wow!makan kat pantai ke ni?hehe


K.Izan..
makan awal nanti boleh ulang makan banyak kali lagi la kan..hehehe

Munnafendy said...

tengahari ni mkn kuih je...sbb breakfast nasi td..terbalik..hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

minum air coklat ngan makan roti sedap tu, kenapa tak lalu makan ? cik ina makan nasi , pagi tak sempat breakfast .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...