17 May 2012

Lelaki Ini Yang Selalu Mencintamu....

Assalamua'laikum..


First of all, tengok blog kiter..pakai baju lain kan?lain lagi kan???agaga..dah baper kali tukar template pun tak tahulah pitiwait oih..saya ni type yang payah nak datang idea nak menaip..then mudah jemu dengan something..not someone..ahaks!so nak up kan balik mood blogging tu this is the way..just make it simple nak buat bagi cantik tak ghetiiiii :(..


Oh ya tadi saya privatekan blog sebab saya tengah renovate dia kan..kesian dia nanti peoples tengok dia cacat..heh..dia?whatever..hihi..so take time pulak ingat tak busy pagi2 tiba2...ok no needs to tell..:p..so now lah baru siap and buat new entry sekali..


Tajuk tu saja jer..hahaha..kesnya gini..tadi ada supplier datang..he's chinese..he's handsome..he's so sweet..he's so friendly..he is errrr..ok saya rasa dia 30's kot..hakss..tapi yang paling he is nya dia tu sama macam dia laaaarr..aiyaaa..tak focus nak discuss dengan dia tadi..:p..sebijik muka..cara cakap..hurmm..betul2 mengganggu emosi okeh..kenapalah ada orang yang sama dalam dunia ni?huhu..


Ok lah tak pasal2 kan..nak g solat Zohor nanti nak sambung merapu..hak2..

10 comments:

~ yus ~ said...

akak pun baru juga tukar template blog yna

kakcik said...

Dia sangat mirip dengan Anuar Zain ke? Konfius makcik.. hehehe...

Pok Amai-Amai said...

Yeke awak? Heeee~ Nape tak tegur je? Klu sy, sy tegur je. Hahahaha!

Myra Jay said...

Maybe kalau guna template ceria lg bersemangat kot ;)



p/s: Kapal tadi tu dia singgah kat jetty..
Sekejap je kapal tu kat situ, kadang dia belayar

Ujie said...

brg yg lepas jgn dikenang,
kalau dikenang merana badan..
(nyanyi mcm p.ramlee ya) ^__^

Rai said...

polka dot! ala..tegur je la yana.. kawan2..

Izan Ishak said...

alamak yana... haruslah cam terketar2 nak bercakap sbb asyik terbayangkan si dia kan...

Mr.Clive said...

peewit! belogg sudah direnovate! :P

Aishah Jahirah said...

akak pun nak tukar gak tapi tak tertukar..masalah internet pun xsetel lagi....yana private xeffect nuffnang ke?
muka seiras la tu...hee kembar muka.

Hani Syahani said...

haah, pakai baju pokaldot!! cun eh!

ooo sama dgn ke??
rasanya diskas2 td chinese tu tanya lain Yana mesti jwb lain ek??? hahahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...