24 May 2012

Hot Story!

Assalamua'laikum..


Yes dah tengahari ni memang hot dia lain macam la..aircond pun tak rasa apa..not good la acson..orang nak sejuk time panas..dia time panas ni lah dia pun nak panas..haih aircond apa ni heat absorber ke apa nih?huhuh


Eh eh takder kaitan panas itu dengan hot story saya ya..eleh hot apanya story tu?keh3..tak hot untuk kamu but hot for me..hohoho..


Heyyyy..tengah terkejut beruk eh tak sesuai..terkejut biawak lagi ni dapat invitation Salmiah nak tunang end of this month?haaaa..so suprise..senyap2 mu ek..tahu2 nak tunang n plan nak kawin dah soon eyh..hehe..so sweet tahniah dear..


Ingat lagi satu masa dulu kan..kau aku dia dan mereka kan?hahaha..perang friendster!takper itu semua sudah berlalu..:)..now time for enjoy the happiness forever..hopefully aamen!


Hurmm..and saya memang tak dapat attend lah majlis dia..atas sebab2 yang tak dapat dielak..takper wedding mu insyaallah aku promise kalu takdok aral melintang pukang aku sapa la ke Kemaman againnn deh..;)

which one is Sal?keh3..
please dont find me!:p



3 comments:

Rai said...

luluhawa akak..kat luar panas kemain..dalam opis sejuk kemain..hadeii... doniya doniyaa..

Aishah Jahirah said...

soklan cepumas..yana bila pulak..hehee

pB said...

kalau doh jodoh , tok kemano mano

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...