13 May 2012

Foods Territory

Assalamua'laikum..



Ok cuti dah habes harini jom kerja balik..weekend ni banyak melantak la..haha..makan..makan..makan..gemuk nya tak..orang nak kurus kita nak gemuk..ahah..comel apa kan..gemuk sikit la not too much..hurmm..


Semua plan tak jadi pulak this week so takperlah just semalam jer merewang ke Tesco alone..yes lonely!lonely im mr lonely i have nobody..hahaha..memang jenis saya lah however pun kena keluar jugak sekali sekala..it's not becoz of stress ke apa tapi jenis tak betah dok rumah sesajer..kena keluar ambik angin tak shopping pun takper just jalan2 jer..dah bosan bangun tidur kat rumah..takder saper2 nak teman so being lone ranger pun ok..shops some toileteries kat Tesco, beli buku kat Muda Osman then ofcoslah lah foods beli kfc dengan big apple lor..kengkonon celebrating mother's day tak abes2 lagi..tapi yang banyak makannya 'dia'...ekeke..


Takder modal teringat makanan then updatelah makanan pun..hehe..


Yong Tau Fu..RM11.00..saya rasa ianya mahal..kan?ok sebab sekali sekali beli tak menyesal sangat..:p


Bubur jagung..mom's cooking..so sedap n manis!!ma kata terlebih gula..haha..mana entah ma dapat jagung ni tahu2 dia dah nak masak bubur..tahu2 dah masak jugak..hak3..


Gulai Tempoyak Ayam..ehem2..yana's cooking..:))..first time try masak gulai tempoyak ayam..sedap jugak rupanya..before this buat ikan patin jer..

Timun Cina!;) manis2 buah yang menghilangkan dahaga..hoho..kat sini sangat panasla time tengahari ni..habes semangkuk makan..ma n ayu?bukan fevret diaorng..;)


Ok tak abes2 nenas dia..hahaha..sedapp!nenas sejuk..^O^||3 eat

What a lovely weekeend;Jumaat Sabtu, harini dah kerja laa..dapat makan semua foods neh..eh semua kuning kan?haha baru perasan..feeling2 diraja kot..aakaka..

9 comments:

CaDLyNN said...

wow...yana masak?
hebatnye.....

-gedek! said...

bubur jagnong tu teringin, okeh!

Mr.Clive said...

wahhhh i likeeee!suka suka sukaa!

hazanis said...

nie sero nok balik klate nih...huksss

Niza Romli said...

gulai tempoyak ayam? sedap eh yana...

eLLa n aLia said...

demand bubur jagung.. adui, sedapnya,..,

ummiarissa said...

yea yea..lepas ni boleh suh Yana masak..akak tak sabar nak rasa...

mummY daniSha said...

wahhh..gulai tempoyak ayam..best2...x pernah try lg huhu

Aishah Jahirah said...

yana...best tu mkn tp xgemuk2...hehee sodap gulai tempoyak tu,terliur akak tengok yana oi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...