21 May 2012

Moments of Victory:TRW

Assalamua'laikum..


Semangat..;)


Happy..:)




Ghaddar bawak bendera Lubnan ke?heee


salam..salam..


proud :)




saper tu loghat sangat g salam?hahaha tak dan2..


Amboi Apek..berani lu this time eyh?macam2 gaya..hehe tomei..




Sime Darby..Naib Juara


Kecewa..rilekla bagi chance kat Kelate dulu nak cukup koleksi..hik3..




Hero Malaya and Lubnan :p








The Champion!




Salji?hahaha




Coach Sime Darby ?

Coach TRW

The Captain :x


TAMAT.keh keh keh..


Urm walaupun begitu tiba2 ada cerita yang best didengari..ada penyokong negeri tuutt yang takder kaitan dengan finalist Piala FA ni sumpah seranah sebab TRW menang penalti?hohoho..u need mental treatment lah i think..hua2..adatla menang kalah..psiko la lu..team pujaan lu tak dapat masuk final janganla nak meroyan kat Kelantan pulek..hek2..;)

SEKIAN.




4 comments:

Rai said...

hero malaya = orang lubnan??

what the...ahahaha..sambung sendiri!

Hani Syahani said...

amboiiiii...tu dia eh, gambo dia..semangat betul!! hehe
papepun tahniah, salam sikit!!

ummiarissa said...

Yna...ada lagi ke sambungan lepas ni...letih dah akak tengok semua2 gambar ni...tulun!tulun!

CaDLyNN said...

amboi..tahniahla TRW :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...