23 May 2012

Debat PTPTN Khairi vs Rafizi

Assalamua'laikum..


Hehehe..bukan nak ulas pasal debat tu pun..ingat saya reti ker..heee..saya tengok jerlah..baru jer tengok..sambil menyelam minum air..bukan tengok sangat tapi dengar jerla dok pat kerja ni dah semalam tak dapat tengok..kita kat umah tak dek astro warna warni semua tu..keh2..kenapala tak tayang kat stesen tv perdana??bagila can semua rakyat pakcik makcik tengok..aisehh..


Pendidikan percuma..biarlah orang2 atas yang bincang..kita rakyat bawahan ni harap yang terbaik jer..pro n cons untuk negara tu kena ambik kira..saya tak kisah dapat free education alhamdulillah senang anak cucu esok2..tak dapat pun takper..janji pinjaman jangan nak bunga sangatlah..pinjaman lain pun ada bunga kan?heh hapuslah semua bunga..adddooii!


Kolot sangat kot saya baru tahu origin nokia tuh from finland ek?hohoho..lepastu demo student kat turkey pasal yuran naik?tak jumpa link pun?nak gak baca..hurm..k lah..moderator tu asyik nak tegur jer penonton kat studio tuh mengganngu jer..biarlah depa bukan sorak macam kat stadium pun..hahah..


Bila Najib nak debat dengan Nuar nih???debat bukan budaya kita?habis Khairy dengan Rafizi tuh orang negara mana?hahah..


Bye.

8 comments:

Kazman / Sue said...

debat yg membawa kebaikan bersama tak pe....

Myra Jay said...

Rugi tak tengok semalam, tp sure akan tengok dalam youtube nanti :)

:: Mrs.Eady :: said...

tak tgk la...

Aishah Jahirah said...

pasal debat tu apa diaorg dok debatkan lagi...x tgk la.kt youtube xde ke...aisey ketinggalan...

mummycda said...

kak pon baru tau jea pasal debat nie...nampak sgt tak ambil tau isu semasa kan....hihihi..best gak kalau ambik tau coz kak nie salah sorang yg berhutang ngan ptptn....huhuuhu

Ujie said...

rumah kita pun takde astro..
blm rajin lagi tengok kat youtube.

debat yg ada tujuan/hasil oklah, kalau debat tapi hujung2 takde apa yg berubah..tak perlulah. buat tambah gaduh sana-sini.

fieda said...

tak tgk pun semalam...nanti youtube mesti adalah tu..

mummY daniSha said...

alaaa...rugi nye termiss semalam...mcm2 pendapat baca kat fesbuk..ada kat razifi ok..ada yg kata KJ ok...hehee

tulaa...bunga2 tu yg patut sgt dihapuskan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...