21 May 2012

Gambar Aksi Piala FA Kelantan-Sime Darby Yang Tak Ada Di Mana-mana

Assalamua'laikum..


Eh..eh..nak kena bagitahu laa..memangla tak ada kat mana2 dah saya capture from my tv screen jerk..hihihi..bukti nyata penyokong tegar..wakaka..

Tegar tak tegar?hahaa..

TSAM duduk among the other supporters..

Coach Sime Darby?

it's start..

Subra eyh?cedera sampai berdarah2 muka..huhu..



Subra keluar , Rizal masuk..

sungguh berebut bola tuh..hak3..

flying..

My Piya frust..ekeke

My Ghaddar jugak..ahah..

Indra steady bola terebang macey..:p

Chanturu?



Denying teh penalti..hoho

Bukti diksari dalam kotak penalty..pandai eyh Nwaneri jatuh dalam tu..taktik ker?keh2..


tewas..

Gol!

1-0


Corner piya





siapa?hehe

pro..

our hero..




bakpo apek kena kad kunem time ni??

Ghaddar pun??

Setia bersamamu TRW..hahaha..

Banyak kannn?hahaha..saya taknak uplod dah at first tapi rasa macam ala dah penat2 capture boh gak ar kat blog..biarla dah basi pun..sayang ni moments yang berharga yang takder kat orang lain..hahaha..koya:p ada lagi taw..tapi next entry..keh3..



7 comments:

Rai said...

blur muka apek kena kad kunem.. haha..

Pok Amai-Amai said...

Klu bkn psl Kelantan, awak minat bola tak?

mummY daniSha said...

huhu...kelantan menang eh?yeayyy!!even akak bukan org kelantan heee

eLL said...

eh? ermmmm.... ralat sikit sebab pemain import yg masukkan goal. mana aci

ummiarissa said...

macam-macam Yana ni...suka sangat bunyinya...

Ujie said...

keh3..lawak la yana ni. amik gambo kat tv tu!

abih sume pemain jadi tutup aurat dikerjakan dek yana..^___^

Prettywrite said...

K.Fara..
yana minat jer semua bola..tapi tidak sefanatik team TRW lah..negeri sendiri..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...