22 May 2012

Baby Uwais │ Welcome To The World My 6th Son!

Assalamua'laikum..


19 May 2012-Saturday
Went to visit our new family member,baby Uwais..lahir 6.30 pagi nya tu dekat Hospital Tumpat..patutla my sil nak beranak kat sana tak sesak..aman damai hospital tuh..tapi kalo malam ma kata seram sebab sunyi sangat..hehe..

Bertambah lagi koleksi anak2 buah saya..hahaha koleksi?yezza anak jate jugok ler..genetik boy kuat sangat la family i nih..padahal siblings seorang jer laki2, bapak baby Uwais la..hew2..



Tido jer kejenya ek..hehe fresh from oven..




Lena di pangkuan Ciksu..


Arghhh..yawning!tak lena di pangkuan Lang..hahaha..dia dah start nangis bila Ayu nak cuddle dia..ekeke..bagi kat tokmek dia rupanya dia poopoo lorr..huhu..

Jangan kacau saya Ciksu!!


Daddy and both nenek..:) ..heh dah jadi bapak budak dah abangku..dah besar dah..eh dah tua dah..hahah..
Oh Uwais takder dengan kita..dok kat umah tokmek dia dulu..tunggu dah besar2 la baru balik umah tokma ek..hehehe..

7 comments:

mummY daniSha said...

wahhhh yana dah ada gaya ibu2 tu hehehe

Lynn said...

tahniah..sukenya yana ye..hehehhe..

Rai said...

boleh berlatih tukar diapers budak eh..hihihi..tahniah yana..

eLL said...

dapat anak buah lelaki semua sebab abang yana sorang je lelaki. haha

Ujie said...

akak tak berani nk dokong baby la..
2bln lps dpt anak sedara baru, pun akak tak dokong.

Izan Ishak said...

tahniah buat abg yana...comelnya bby uwais! muka abg yana sebijik cam muka yana juga...

Aishah Jahirah said...

tahniah....baby baru lahir akk xberani dukung risau lembik je.hik3.anak buah akak suma dah besar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...