09 May 2012

Selamat Hari Ibu & Selamat Hari Ulangtahun

Assalamua'laikum..



Saya terlupa hari ni hari ibu..or maybe saya confused sebab tak tahu tarikh sebenar hari ibu..hehe..apa2 pun selamat menyambut hari ibu untuk semua ibu2 di seluruh dunia..semoga perjuangan dan pengorbanan anda semua dalam mendidik dan membesarkan anak2 dirahmati, dihargai dan tidak sia2..:)


And to my mum,
Selamat Hari Ibu my darling Ma :x
doa yang terbaik untukmu..and thanks a lot untuk semua pengorbanan, jasa dan bakti untuk anakmu yang comelss ini..hehehe..
sorry mum tak sempat nak karang ayat puitis sikit da nak balik da ni..


And happy birthday to my lovely sister Kak Ja on last Sunday lagi birthday dia..hehe..saja nak boh jugak kat blog kan..kang dia baca kecik ati pulak tak wish bday dia..selamat ulangtahun ke 37 38 kakak ku!



Alsoooo..to my gojes frenz,Che Noorliana a.k.a CheNa..harini ur birthday..so selamat ulangtahun ke 25 babe!umo 25 anak dah 2!arhhhh tertekan!hahaha..semoga berbahagia bersama suami dan anak2 hendaknya..:)

12 comments:

Ujie said...

Mak baca tak ni? Kalau baca mesti terharu..

Bagi kak & kwn tu baca jugak..mesti senyum lebar je nnti..^_^

diana said...

bagi hadiah apa kat ma??:p

Hani Syahani said...

slmt hari ibu makcik, Yana mesti bangga dpt mak mcm makcik!! makcik pon mesti bangga dpt lahirkan anak mcm Yana !! :) dan Yana mesti bangga akk buat wish kat Yana,hahahahaah

mummY daniSha said...

huhu...selamat hr ibu!...selalu akak celebrate hari ibu ngan mak..tp skang mcm konpius bole celebrate ke x..byk sgt pendapat

Mr.Clive said...

kepada sesiapa yang bergelar Ibu,selamat hari ibu!!!! :D

Ahmad Saufe said...

epi mothe's day mok cik! & HB Kak Ja haha

faiz fakhirin said...

Pah na bilo nok jadi Ibu plok?..hahaha...nok wish selamat hari ibu nih...

Woofer Storm said...

semoga ibu sis baik2 sja hendaknya.semoga pnjng umur dan murah rezeki..amin3

Bitt (double IS) said...

selamat hari ibu semua... :)

Izan Ishak said...

selamat hari ibu juga buat ma yana...

juga selamat hari lahir buat kak ja n CheNa

CaDLyNN said...

yana...hargai ibu selagi ade ye..
jgn tunggu dah takde baru nk hargai..:)

Niza Romli said...

selamat hari ibu utk ma yana dan mak2 sekelian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...