02 May 2012

Kelantan ke Final Piala FA 2012

Assalamua'laikum..



Tahniah TRW atas 'keserian' n gol di tempat lawan melayakkan 'kita' ke final..heee..walapung ambo tak tengok smale buke toksey tengok tapi sebak ghumoh 1 malaysia takdok astro paka tb1 jahla..jadi gak tengok tganu ngan sime darby lah..tok pasal2 sokong sime darby..sapa Ayu tanyo mu sokong hok mano nih?mu nok la Kelate lawe nga Sime Darby kalu gitu?tok ganah la..hahhaa..biala yang peting Kelate mene..buke mene tapi seri..kikiki


First half tu frah la jugok sebak Ayu kato(dyo dok belek fb) Kedah score..lepastu ghoyak pulok Kedah score sbutey lagi..aduu..gelepar dodeng2 ambo nok maghoh..haha..tapi tetap sokong jugok sebak ho la baru 1st half..sekalo dan rehat gak keno motibasi ko coach bulih sepukul baru main lain mace sikit la..pahtu meme yo sungguh bagai dikato la..bulih 2 butey Obina nga Ghadar wi hadioh..haha..nok keno ngepek dulu baghu nok main sungguh puok2 ni beghat la..:))


Tengok gayo sime darby main smale buke caley2 team jugok tuh napok peseng..tganu pun tokleh nok tembus gol puok dio..tganu tu pun buke caley2 team..kiro kebal jugok ilmu pertahane sime darby..haha..tapi hok respek nyo coach dengan pihak pengurus sime darby tu mace style down to earth jah blako..puop dyo mace gerun ko puop tganu tapi tok kecek besar pung cumo puop dio nok 'tokse wi' tganu gol jah..takut dan tganu gol gak game jadi lagu lain dohla..hehe meme tak gol sungguh la..hebak2..


Eh nok komen lebih2 tok gheti doh..mugo buke gheti sangat pasal bola..cumo suko jah..suko bola sepak..pelik dop?ore tino brehi tengok bola..tapi kalu ado game bolasepak wanita pahni ttobak ambo tok tengok..takdok pekdoh ore tino main bola..baik dok masok ghumoh la padey main bola tu..nok bersukey pun biar padey2..bolasepak tak sesuai dengan wanita!tengok sajo padey lah!:p




Ghadar ni sokmo wat aksi comei..hahaha


Entry ni tak sesuai dibaca oleh semua golongan masyarakat sebab yang tak faham akan fed up!hahaha..pedulii..tak tahu nak tulis apa..bosannnn..

9 comments:

Rai said...

pecah peghut kawe..

kalau la yg buat liputan tu kecek kelate..jenuh la akak sukoo.. haha..

MeeRole said...

kelate trus nyo ulah dio..haha..yeahh..gomo kelate gomo..

MamaEma said...

rugi dop kelih male tadi..

Mr.Clive said...

hoho...suke letewww...hehe

diana said...

tetiba rasa macam orang kelantan pulak bila baca post ni..hahahha

Niza Romli said...

tahniah la kat kelatam dpt pi ke final piala FA..huuu kedah ku

Kazman / Sue said...

tahniah... kelantan terus mara....

Hani Syahani said...

Yana, wpun akk bkn org kelantan,akk gigihkan jugak bace entry ni, akk bace sebijik2,nak senang fhm akk bygkan ustad idrus cakap..boleh? hahaha..seronok belajo loghat kelatey,,hihi

Black Jeepsu said...

TAHNIAH! tapi saya tetap cintakan kedah! hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...