07 March 2012

Murah Rezeki │ Keropok Lekor Terengganu Mari

Bismillah..



Beberapa hari saya tidak onlinekan diri ke blog sebenarnya dalam masa yang sama sedang memuhasabah diri..hehe..saya rasa emosi saya sedikit kacau jadi saya jauhkan dari blog..kalau tak...habislah saya hamburkan nanti..ya...saya tak pandai mengawal emosi!dush untuk diri sendiri..


Sebenarnya sejak pagi saya tak nampak kelibat bos..bos no. 1..bos no. 2 ada jer..tapi tak ada siapa beritahu bos pergi mana..pukul 3 tadi bos masuk ofis hulurkan saya bungkusan plastik bewarna biru..


Nah Na..kepok lekor..

pandang plastik atas meja..senyumm...:)

Ohhh..g Tganu rupanya..terima kasih deh..(sengih tak habis lagi..hehe)

(he he)Samo-samo



Saya dah ngap 2 pieces dah..ahaha..saya lebih suka keropok rebus dari goreng ok..memang hantu bab keropok rebus nak2 cicah sambal belacan..lagi lerr meletup di mulut..hiksss..lagipun keropok ni pendek2 jer..best makan macam snek..


Terima kasih bos..sebenarnya semalam saya terdetik dalam hati dah lama tak makan kerpok lekor petang2..beli dekat kedai lah kan..tapi sebab malas nak menyinggah lepas balik kerja so tahan jerlah..alih2 harini Allah hadiahkan saya keropok fresh dari Tganu lagi..seronoknya..Allah dengar doa saya..alhamdulillah..



p/s : dah tak berapa nak rock tukar gantinama dah pulak kan..kikiki..


18 comments:

CaDLyNN said...

weee..lin pon slalu dpt kepok tganu..sedap :)

Ujie said...

Rindu nk mkn kepok kat Kelulut..

Azlan Strider said...

cehh..membuatkan diri ini kepingin keropok lekor..*sambil hulur tangan*

Regards,
-Strider-

Prettywrite said...

CaDLyNN..

Lin..ehem..siapa bagi ni?hehehe..memang sedap sangat2..;)

Prettywrite said...

K.Ujie..

Kelulut area mana ya?hehe..blurr..

Prettywrite said...

Azlan Strider ..

hulur tangan dan duit sekali aci tak?haha..

Hanis MY said...

olohhh sedaknyooo nok sikit...

Prettywrite said...

K.Nis..

meme sedak sangat..haha..

puteri rimba said...

nakkkkk...kerepok rebus...cik ngah pun berehi wehhh...aloh la...wak terliur la petang2 nih...huuu

Niza Romli said...

laa..keropok yg kita beli tu boleh terus mkn ke yana? takyah goreng dah? tak tahu plak akk, ingat tak masak lagi..huhu

Mr.Clive said...

first time makan keropok lekor ni bila da duduk KL ni...hehe...sebelum ni xnah...jadi da 7 tahun ni,keropok lekor antara dish yang wajib dimakan masa minum petang...yummmy!

Cik Lia Lomi said...

keropok lekor ganu memang the best, lagi-lagi kopok lekor lososng..he.

*maaf Lia tag di sini ya..hee

http://liailnia.blogspot.com/2012/03/segmen-7-perkara-yang-saya-akan-buat.html

harap dapat menjoinkan diri..hee

Mr.Clive said...

ok,skrng tgh design header awak tu jap...sabar eh...hehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

minta cikit keropok lekor, sedapnya, dah goreng kurang berani. yana bertabah ye : )

Aishah Jahirah said...

sedapnye yana kepok lekor ganu....kebanyakan mmg kaw...ikan lebih...lama xmkn ganu pnya....
yana akak pun smlm online jap je..hehee membzkan diri...

aswadz said...

nak gak...

Prettywrite said...

Cik Ngah..
hehe..supo kegemaran tuh..sedap key..;)


K.Niza..
ehee..bulihla kak..makan panas2 tu lagi fresh dan menyihatkan..hehe


Clive..
waahh..betul2 wajib makan petang2..tak jemu pun..


Lia..
mmg best..yana tak kisah keropok dari mana lg2 free telan jer..haha..ok thanks..insyaallah yana buat nt eyh..:)


Clive..
ehee..tak sabaaarrrr..:p


Cik Ina..
dah abis lor cik ina..ekeke..tq cik ina..:x


K.Aishah..
tu sebab g Ganu borong kopok sakan padahal kat klate ada jer tp xsama..hee..ya lah kak kerja lebih penting..:)


Aswadz..
dah abis lor..hi3..

Izan Ishak said...

alahai yana... buat kak izan terliur je ni. baru berangan nak makan kepok lekor ganu. tapi sapa yg nak belikan kat k.izan... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...