26 March 2012

Lunch

Assalamua'laikum..




Lunch tadi makan ini saja..dutch lady coffe flavoured milk n nestle crunchy bite wafer..


nak makan yogurt sebenarnya tapi takdek stokkk!huwaa knaper dalam minggu ni semua yang saya nak asyik tak dapat jer...?


nasi sedap restoran sri inang pun tutup sampai harini..sedih..tak lalu nak makan nasi lain..makan yang mengarut2 ni pun jadi lah..alas perut..hehe..


dutch lady coffee tu sangat sedappp!tak muak!nak lagi..nak lagi!!haha..harga ? rm 1.80 coffee..wafer tuh rm .50sen?murahnya..?ke salah kira?hehe..

10 comments:

Rai said...

uih...awat tak makan nasik cheq... hehehe..akak ratu nasik.. tengah hari mesti cari nasik..hihi

Izan Ishak said...

yana.. kak izan pun suka sangat susu ni! kalau minum satu kotak cam tak cukup je.. hehe...

puteri rimba said...

bagusnya boelh telan hok gini..jimat tu,.,.,heeee...kalu cik ngah gak cari nasik jugok la...huuu

Aishah Jahirah said...

selalu jadi mcm tu....teringin sgt tp xdpt,bla xteringin ada je...hehee terbantut selerakan yana....

Hani Syahani said...

uih, betol2 diet ni dik...hehehe!!

Niza Romli said...

jaga badan betol ni. akk pun lunch td makan megi je...dah la bufday girl..huhu

Ann Ishak said...

kalau saya ni, mau tak sampai ke petang dan menggigil tangan

faiz fakhirin said...

Makey sekuk cicoh budu la...hahahaha

eda_ej said...

wafer tu sangat menyelerakan.. mau satu buleh?? hehehe..

dutch lady coffee tu kegemaran hencik asben.. huhuhuhu....

misya said...

jimat belanja ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...