12 March 2012

Nasi Lemak Ayam Berempah Rezeki Breakfast

Assalamua'laikum..


Hari ni rezeki murah pagi2 sebelum pergi kerja ma dah tapaukan nasi lemak buatan beliau dan kakak sulung ku K.Tie..ini yang best kalau siblings dah balik ramai2 ni semua rajin jer masak..dan saya rajin jer makan..hahaha..




Phewww..1 tupperware tu ma bubuh ni pun makan tak abes2 lagi..sambil buat kerja sambil ceduk..hehe..siap ada timun lagi..ma la jugak yang letak..ohoho..heaven..:)


Adik-adik, kakak-kakak, abang-abang..makan apa pagi ni?;)

4 comments:

Rai said...

kami makan roti massimo letak serunding ayam..haha..kemaruk serunding buat sementara waktu..

Ujie said...

Epok2 @ karipap..my fav. Tp yg segera punya, bkn buat sendiri.

N.lemak pun fav. akak gak. Terliur sbnrnya bila tengok tajuk n.lemak ni tau! Nasib baik harini tak posa.

puteri rimba said...

meke nasi dagang mahal di putrajaya...huuuu..sib baik sedap...heee...tak pasal2 ngantuk,make nasi banyak supo lunch...heeeee...

CaDLyNN said...

mkn nasi beli kt kedai makcik je..huhu..berlauk kan sambal kerang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...