14 March 2012

Mee Sanggul

Assalamua'laikum..



Tak habis2 dengan makan..makan..makan.. kan..hikss..alah bukan sokmo pun..sekali sekala jer publish pasal makanan..ya ker?haha..nak2 now rezeki murah pagi2 dah dapat tapau food from home kan..so pagi tadi saya dapat mee sanggul pulak..heee..


I tak pernah makan mee sanggul okeh..for me..tak sedap!ahah..dia punya taste rasa sama macam macaroni cuma rupa jer lain..dats y saya tak suka sangat..sebab macaroni pun i tak berapa suka..prefer kueteow ofcos lah tekak orang kampung kan..:p




Mee sanggul goreng prepared by chef K.Tie..kui2..eh saya curiga tang mana sanggulnya?ingatkan bersimpul2 gitu..hehe..ok this is my 1st time cuba mee sanggul n i tak jatuh chinta pung padanya..hek3..:p


I miss sumtim badly..:(

8 comments:

Niza Romli said...

akk pun makan bila teringin je :)

Ujie said...

Sbb dia bentuk sanggul masa dlm pek tu kan..

Munnafendy said...

mee sanggul tu sebab sblm msk yg keras tu kan macam sanggul nenek2..hihi

ni jawapan harimau td tau...jgn marah tau!

http://www.munnafendy.com/2012/03/sapa-suruh-cari-harimau-d.html

Rai said...

mee sanggul ni entah akak penah makan entah tidak..tapi macam tak berapa sedap je..hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

baru beli tapi x masak lagi..sb tak reti masak mee sanggul!

Miszz Miza said...

hmm.. akak ditag dlm entry sy ..hehe jgn marah .. ♥

puteri rimba said...

bleh try ni...tok ajem make lagi..sorry tak sempat nak update...busy jadi baby sitter anok kakak...dia bersalin operate baby ke tiga

Aishah Jahirah said...

dah lama tak makan mee sanggul...dulu masa kat kampung antara feveret ni buat goreng sodap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...