13 March 2012

Me and Millionaire ~_^

Assalamua'laikum..


Ehee..so sorry sebab harini mood update blog di tahap kemuncaknya kot..sampai dah berapa entry ni hari ni..4 kot..ahah..i dun care!sebab dah tahu dah lepas ni memang akan down n malas tahap dewa punya nak update..so juz let it be..


Haritu ada belek2 folder gambar..lepas tu tersngih-sengih tengok gambar..yes truly me..syok sendiri..hahaha..lepas tu decide nak uplod ke blog..lepas tu dah tak ingat..lepas tu hari ni baru ingat balik..ehee..dasar lupa daratan..ahah!


So saya jumpa gambar ni..


me n Irfan Khairi ;)


Masa bila ni?kalau korang nampak tarikh dekat tepi gambar tu masa tu lah..hehe..time ni i attend seminar yang Irfan Khairi jadi presenter dekat New Pacific Hotel..dah lama..masa ni tengah frust dengan orang Johor..tu muka cengkung giler tu..hahah..


Ramai ni tengah tunggu turn dekat depan ni..ambik gambar pun cepat2 jer..takperlah at least dapat gak aura2 jutawan kan?nak jadi jutawan tu sendiri macam possibility tak mungkin tu sangatlah tinggi..haha..


Apa yang saya boleh cakap Irfan Khairi ni adalah sangat comel..ahah..serius!muka dia memanglah kan..suara dia alor cutenya..cara dia jalan..hikss..jauh semua menyimpang dari apa yang saya expect..tapi takper sebab dia jutawan so i adore him..


Suka pergi tempat2 macam ni..jumpa ramai orang with different experience and at the same time gain knowledge jugak..but for now tak ada masa untuk semua ni..sedihh..

7 comments:

CaDLyNN said...

wahhhhhh...amek gambo dgn millionaire tu...amek aura terus..insyaAllah pasni kite lak berjaya..hihihi

CekbOlat-bOlat said...

eh? asl bolat taktau ni? die jutawan ape? jutawan fakir? ubat kurus? jamu perapat ?


eheheheheh XD

Miszz Miza said...

weeee ! beshh nye...bilala turn kita ekk ?

Mr.Clive said...

Haha...kalau da suka tu,semua pun suka kan?kehkehkeh...rupa,suara,cara jalan,baju,etc...kehkehkehkehhh

asal lepas ni malas tahap dewa pulak nak hapdet? @_@

Zahirah Dzulkifli said...

Fuhhh.. Kembali ke zaman dulu-kala pun memang best apa :D

Ujie said...

Uit..bahaya yna..sume sekali suka. dh mcm org jatuh cinta pulak!

*akak & geng pulak penah bgmbr dgn Halim othman DJ tu. terserempk masa dinner kat hotel.

Hani Syahani said...

amboi, frust dgn org Jb terus cengkong eh? hehehehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...