08 March 2012

Curang Untuk Kesekian Kali

Assalamua'laikum..



Ada tips tak macamana nak setia?saya cepat bosan lah..lepas tu cepatlah nak tukar pengganti..lepas tu tak sampai beberapa bulan dah nak cari pengganti lain lagi..caner??


Ahah..pikir bukan2 ler tuu..awek pun takder nak curang apa nya kan..haaaa..:))


Ini haa..cik prettywrite ni..asyik nak tukar template jer..tensen ohh..:p


dulu..


kini..





esok...?hehehe


Tak adalah cantik pun..tapi nak nampak kemas sikit..ikutkan tak suka pun template ni..suram jer..hahaha..so not me..:p tp takperlah..macamlah saya reti godek sana sini kan..jadiklah macam ni pun..tapi tak janji untuk setia eyh..kah3..


p/s : macamana nak hilangkan warna kelabu kat iklan nuffnang tu eyh..mengganggu betullah..nak 1 tone colour je..dah buat transparent tp macm tu gak..urghhh!

12 comments:

Pok Amai-Amai said...

Ala....janji simple. Sy suke blog yg simple. Tak suke serabut. Sng nak baca. Heheheh...

Prettywrite said...

K.Fara..
betul tu kak..yana pun sama suka blog simple2 jer..tp blog yana ni simple dan huduh..haha

CaDLyNN said...

header baru nmpk..heheheh

Prettywrite said...

Lin..
eh nampak ya...?ehehe..alah penaja yg sama dgn lin la ni..kikiki..clive punya kerja..hik2..

sisdee said...

betul kan simple tu terbaik..hehehehe mata pun tak sakit ;)

Prettywrite said...

sisdee..
yup..memudahkan org nak baca..:)

Ujie said...

curang? bila perhubungan utk suke2..mmg mudah curang, tapi kalau utk berkahwin..pasti sikit kebarangkalian curang.

*cara nak hilangkan benda tu..
pegi kat Advance-Tab Background-Background color-transparent.

akak baru buat td..

Mr.Clive said...

u...lagi elok kalau background tu putihkan semua.dari atas ke bawah.sebab nuffnang tu mcm out of place je ada gray kat belakang...pendapat aje...hehe...

Prettywrite said...

so sebab tu sekarang ni serik kak..hehe..bukan curang tp dicurangi..:p

ohh..tq k.ujie..yna nk try buat jugak..

Prettywrite said...

clive..

a'ah..memang nak mcm tu pun..sbb nampak cacat tak suka..sbb tu tanya macamana nak hilangkan ia..hehe..

Izan Ishak said...

k.izan kan dulu2 masa buat blog pun suka suki curang... tapi skrg ni tak larat nak tukar2. biar jelah...dahlah tu, header pun tak up to date...haha...

Onitsuka_hana said...

tukar ke x tukar ke tetap da peminat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...