19 March 2012

Big Apple │ Ini Namanya Murah Rezeki

Assalamua'laikum..


Seharian dekat ofis semalam tak makan apa2 pun..kecuali minum air sejuk jer separuh gelas..huhu..sebab malas sangat2 nak turun makan..so macam biasalah kalau tak makan macam2 lah rupa makanan bermain2 kat kepala..hehe..


Otw balik rumah dah mengidam2 nak abc..abc mok long, jiran saya..balik rumah ajak ma pergi kedai mok long..and ma belanja abc sekali dengan goreng pisang kedai kak mah..ohoh..berganda rezeki..





Sampai rumah Ayu bagitahu ada donut kat dapur..pheww..lepas makan2 abc n goreng pisang serbu donut big apple pulak..my fevret forever 21 tuh!ahah..tapi sempat makan sebiji jer semalam sebab perut full..biasalah makan manis cepat kenyang..nasi pun makan sikit jer semalam..huhu..


But alhamdulillah..rezeki kan..ada di mana2 tanpa disangka2..:)

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

SEDAP NYER!!

Azlan Strider said...

wah...kenyang laa makan macam nie...hehehehe..tapi memang susah nak tolak pelawaan dunot big apple nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Rai said...

hoho..dah beberapa ketika kepingin nak makan big apple donut ni.. haihhh..

Cik Ina Do Do Cheng said...

patutlah selim melim, tak makan seharian.sedapnya donut, tiba-tiba tekak cik ina terasa nak makan donut : )

Niza Romli said...

ihh..dok tayang pulak donut time2 gini....slrppp

Izan Ishak said...

aduh yana.. pagi2 dah nampak donut plak nih. dahlah k.izan dah lama tak makan. terliur2 dah ni...

puteri rimba said...

seharian tak makan?...aduiiiihhh..kalau cik ngah dah berguling gastrik tu..heee...dasar kuat makan kan?...heeee

syira rahim said...

fuyooo. abc, pisang goreng, donut. mana tak kenyang hehe. dah lama tak makan big apple :(

Pok Amai-Amai said...

Dah lame betul sy tak makan BA tuh. Skg nie tgh pose, mmg asiklah terbayang yg bkn2. Melampau sungguh kan? Hahaha!

Teenager Housemaid said...

ohmai!

saya dah lama tak makan big apple!
so nyummy akak!

Ujie said...

boleh gastrik yna gini..berlapar..

Aishah Jahirah said...

minum air kosong je yana...jgn buat selalu gastrik kang..hehee.rezeki tu ABC+pisang goreng+donut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...