13 March 2012

Irish College Entrance Exam Yang Very The Susah!

Assalamua'laikum..



Siapa terror?cuba jawab soalan ni?hehe..



dah jawab?



check jawapan kau orang.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.























hehehe..psiko punya questions kan..tak pasal2 buat students failed..kalaulah kat Msia pun buat macam ni...?hurmmm..ramaila tak dapat masuk U..sebab kita pikir jauh..rupa2nya answer dia easy messy jer..hik2..


Entah ya entah tak emel ni kan..tak boleh percaya sangat kalau pun ia betul..sebab tak ada bukti soheh!hehe..sekadar hiburan jer bolehlah..

3 comments:

Ujie said...

ni kira ujian minda..bkn akademik.

tapi akak tak jwb sbb tak sabo nk tengok jwpnnya. lain kali yna bg jwpn kat next entry..^_^

Prettywrite said...

ehee..hajtnya mmg nak wt g2 kak tp malas nk bt entry banyak2..hehe

Jari Pun Berkata said...

Prettywrite,

Haha, sy yang paling pintar!
saya dpt jwb sume kecuali soalan last!

suka! suka! suka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...