14 March 2012

Nervous Habis Nak Tercabut Jantung!

Assalamua'laikum..


Hoorey..hoorey..hoorey!esok saya cuti!ahah..haa..cuti apa?cuti untuk family..hehe..memang macam ni lah keadaannya..asal siblings balik jer diaorang desak2 saya apply leave..suka2 dia jer kan..tapi takper becoz i love them much2 more than my job so i rela mengketarkan lutut apply cuti dekat bos..hahaha..


Tak tahu lah saya ni..memang penyakit kenaling yang tinggi lah kot..semua benda nak seram sejuk..nak apply cuti pun pikir tujuh puluh kali..hahaha..macamana nak cakap dekat bos?macamana kalau bos tak bagi?macamana kalau bos tanya macam2?haha semua tu saya fikir k..memang tak siuman..


at last bangun pergi ktuk bilik bos..sengih2..cakap gagap2 'encik M esok saya nak...' 'cuti?' belum habis cakap dah kena potong..ahha..very understanding punya bos kan..he said..boleh jer..ahhh..lega!




terus i explain pulak dekat dia tanpa dia tanya pun nak pergi mana..i told ada family day..hah kumpulan apa awak join ni?eh tak lah family saya lah siblings saya semua balik so nak pergi bercuti lah..ohh..pergi mandi pantai?tak lah mandi air terjun..hehe..oww..ok beres jer..ok terima kasihhhh!i punya terima kasih faham2 lah daring habiss..ahaaha..bukan daring nak mengorat k daring sebab teruja berjaya apply cuti..hoho..


Itu lah kisah sengal petang ni..esok ku tak ada..gonna miss u prettywrite..tapi tak tahu lah sebenarnya my family nak pergi mana..tiba2 K.Tie call tadi suruh mintak cuti esok..adess..dengan lutut yang menggeletar..tangan dan kaki yang hampir membeku ok pergi jumpa boss..hehe..entah..kenapa nak takut sangat..i punya cuti tak pernah tak lulus pun padahal..suspen betul jiwa raga ni..hak hak..


K lah..balik cuti mungkin ada cerita baru kot..tak tahulah apa plan kakak2 saya nih..ikutkan jer..taknak derhaka..ho3..:p

12 comments:

CaDLyNN said...

lor..yna..nk mintak cuti pon ketaq lutut erk? hehehe...selamat bercuti..

puteri rimba said...

oloh...sapa ketar lutut nah..Cik Ngah cuti ikut suka je...heeee....asal nak cuti,mesej je bos,....heeee..

zailamohamad said...

akak dulu masa mula2 keje ye juga kalu nak mitaka cuti ketar lutut..loni kalu cuti main sms je ke bos..hahahaha

seniorlah katakam..tapi tetap kn marah jugak ngan bos T___T

Azlan Strider said...

mungkin sebab last minit kot..tu yang nervous skit..hehehe

Regards,
-Strider-

Mr.Clive said...

don't thin! buat ajeee...hehehe...relax sudeyyy

:: Mrs.Eady :: said...

hehhee...

Munnafendy said...

ahaaa betoi3...kalau sy pun sggup amik cuti kalo semua siblings ade n nk p jalan2...jeles hokey!

Aishah Jahirah said...

ketar2 pun dpt cuti....slmt bercuti yana....best tu brkumpl sama2...:)

Onitsuka_hana said...

mmg nak minta cuti je terketar2 ek.hehe. enjoy ur holiday

O CIKTEDDY said...

slmt bercuti cayang (♥♥,)

Hani Syahani said...
This comment has been removed by the author.
Rai said...

bestnya bulihs cutiiii..kami nak jugakkkk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...