14 March 2012

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA

Assalamua'laikum..



Tag yang simple dari dear miza so bolehlah buat sebelum balik ni..hehe..tq dear..rasanya ada lagi tag yang belum buat ni..aduiss..


i am a kelantanese blogger..just tengok header pun dah tahu dah my obsession..ahah..nope!nope!i just love my tanah air jer..love malaysia ofcourse lah!:)


Nak kena tag..tag..urm siapa ya..ini part paling tak suka tapi terpaksa..haha..but then saya tak suka memaksa k..i just follow the rules to tag anybody that i love to..korang nak buat ke tak terpulang..tak syok paksa2..;)



hehehe..done !

5 comments:

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
From Sandakan,Sabah.
Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Mieya Atiera said...

singgah drpd segmen sama :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

DakwatHitam said...

Salam kenal jgk..

Nurul Faiz Bikers said...

datang terjah sini pulak dan follow :)
nice blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...