04 March 2012

Dia Salah Bank In Rupanya

Assalamua'laikum..



Pagi2 tengah sapu2 habuk n debu kat tangga ofis bos masuk..aku dah target dia awal2 dah..pasal gaji lah apa lagi..ahah!


Encik M gaji saya tak masuk lagi ni camner?

Hah?ya ker?gaji awak sorang eyh?yang lain?

Saya tak tahu orang lain saya tak tanya pun..

Ok takper nanti saya check..


Bos masuk ambik bank slip..lepas tu masuk bilik technician..lepas tu turun dengan E..


Gaji awak salah masuk kat account E ni Na..nanti saya g transfer balik lah..salah bank la nih..


Lepas tu dia tengok balik slip tu..


Eh..bukan lah..salah kau(bos no.2) la A..kau pi tulis acc no E dekat slip Ziana..nama dah betul dah..


hahaha...... Gelakkk ramai2..ngeng!


Patutlah aku menderita jer minggu lepas..apa pun tak boleh buat!bos cuai aku nak dakwa boleh tak?hahaha..bencih!



mood : macam2 terbayang di mata..ahaks!

5 comments:

faiz fakhirin said...

Boh pun Pening..hahaha

Ujie said...

la..siannya yana!
lps ni kalau lewat, kena cpt tanya..kot salah lg gini.

Niza Romli said...

ujung minggu ni dah boleh pi soping laa..huhu

Cik Ina Do Do Cheng said...

la ciannya , nanti dapat gaji boleh pegi soping, cik ina itut.

aswadz said...

apa lagi. sruh bos belanja mkn la tiap2 hari sampai gaji masuk. dgn alasan, duit xde sbb bos slh bank in duit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...