08 March 2012

8 Mac 2012 │ Hari Wanita Sedunia

Assalamua'laikum..


Saya tahu hari ni hari wanita sebab saya dengar thru THR Gegar pagi tadi..lepas tu ingat nak buat entry tapi dah ke mana2 ingatan tu..haha..pergi blog K.Fara dia update pasal ni dah terefresh balik..lepas tu buat kerja lupa balik..ahah..pergi blog K.Niza pulak tadi baru ingatan pulih balik..kui3..


So saya nak la buat entry jugak kan..saya kan wanita..eee..macam tak macam wanita jer kau yana?hahaha..sebab saya rasa saya macam remaja lagi tak sesuai digelar wanita..abis tu pondan?kah kah..dahla jangan layan sangat angin biol nih..


Selamat Hari Wanita Sedunia untuk semua kawan2 bloggerssssss..wanita sahaja ya!haha..masa dengar radio tadi ada pemanggil call tanya DJ tu 'hari lelaki sedunia nya bila?' ahahaha..kesian pulak jadinya..soon lah..19 November nanti ya..oh saya tahu pun sebab google.. kalau tak,tak tahu pun..sama dengan hari tandas sedunia..heee..

16 comments:

puteri rimba said...

selamat hari wanita juga tuk yana...alaaa kira wanita la tu..heee...ermmm Mr D pun tanya bila lak hari lelaki...heeee

Prettywrite said...

Cik Ngah..
hehe tq..
bolehla gitau mr.D tunggu bulan 11 nt..hehe

Hanis MY said...

slamat hari wanita jugok...

Prettywrite said...

K.Nis..

u too kak..tq..:)

Pok Amai-Amai said...

Hok yg jate2 pun nak hari gok ke?

Heheheh...maaflah awak. Akak try nak kecek kelate nie. Tatau le menjadi ke tak. Rs mcm lembu nak mengembek je. Hahah!

Izan Ishak said...

selamat hari wanita jga utk yana... dan semua blogger yg singgah kat sini...

Prettywrite said...

K.Fara..
ahaha..jadi jah kak..tu lah hari ore jate pung ado jugok..hehe

Mr.Clive said...

wat??ini diskriminasi!hahah

first,bulan November!
second,sama dengan hari tandas seduniaa??? =_=

CaDLyNN said...

selamat hari wanita!!

hahaha..tergelak dgn komen clive..
meh nyanyi lagu bunkface jap..

'diskriminasi menjatuhkan aku..reputasi kini menjadi buntu.. '

hehe

CekbOlat-bOlat said...

saya? wanita ? kan?

Ann Ishak said...

selamat hari wani untuk yana jugak

Woofer Storm said...

slmt hari wanita sis...

#slmt mlm..jga diri bebaik^^

Rai said...

eh..hari lelaki sedunia pun ada eh.. hehe..

selamat menyambut hari wanita sedunia ye..terlambat sehari..

CaDLyNN said...

yna!

tqvm....nape susah2 anta lg adiah ni...ya Allah...time kasih byk2...

eda_ej said...

slamat ari wanita juge ye dik non.. hehehe...

QihaMintakMaaf said...

dok lame doh ni...tinggal sebulan agi..dap ah budok puang...suruh yg bdok laki tu rispek kat budok puang...jgn nok duk bui org kat k0l0h je...buat maroh orang sokmo(sori sye ni orang tganu dekpong)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...