01 March 2012

Bulan Tiga │ Gaji Tak Masuk di Maybank

Assalamua'laikum..



Pung pang pung pang pung pang..tahu2 dah masuk bulan ketiga dah kan..rasa macam lambat masa berjalan tiap2 hari tapi tahu2 eh.....dah nak kahwin?hehe..untuk yang nak lansung school holiday nanti la kan..


Alhamdulillah setakat hari ni segala kerja Allah permudahkan..tak ada lagi dugaan yang berat2 macam tahun lepas..demam sebulan 2 kali apakah?sekarang wa sudah kebal mungkin..hihihi..


Pasal gaji 28 lagi dah masuk..tapi bila check tak ada pun..memang Maybank problem kalau masuk bulan february ni..dia macam tak jumpa tarikh ke macamana ah?siapa keje bank?huhu..ke bank lain sama gak?esok dah cuti gaji tak der lagik caner nak shopping??hohoho..

6 comments:

Pok Amai-Amai said...

Kat sini pun, gaji tak msk g...

=(

Niza Romli said...

mmg maybank masalah ke yana? akk gaji CIMB..gaji mesti masuk setiap 25hb.

Cik Ina Do Do Cheng said...

ala ciannya nasib baik cik ina gaji 24hb. bertabah ye, tak pun serang account dept. cik ina kalau lambat satu hari pun dah serang.kui kui, kita bukan org kayakan.

Aishah Jahirah said...

yana keje bank ke apa ye..ke yana tnya gaji yg masuk kt dlm akaun bank...hee konpius jap.kalau masuk ke akaun, maybank mmg lmbt....kira mcm pending n terapung2 la duit 2..cek online dah ada tp nk kuarkn xblh...;)

Mishter Izwän said...

dowang tunggu 31february baru masuk kot

Woofer Storm said...

tak yah shopping sis,duduk uma masak lagi best..ehheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...