19 July 2012

Cintamu Tak Seberat Yang Ku Bawa

Assalamua'laikum..


hehehehe..found this kat fb..not mine..tapi kawan saya..saya mana ader fb dah punnn..:p..


Petang Selasa lepas pergi visited my friend's baby..visit mak baby pun ya sebab 17 July tu birthday dia..selang dua hari jer ngan baby;15 July..hee share birthday..after work tu singgah Wanie Bakery nak belikan kek untuk celebrate..taw dia takleyh makan tapi saja nak celebrate..adik2 dia ramai jer..tapi g kedai tu K.Wanie kata kek habis diborong harini..huu..pastu tak buat dah kek sebab nak puasa dah..sibuk buat tempahan biskut raya pulak..hukk..so i beli roti jerla..roti coklat..sampai rumah dia nyanyi happy birthday untuk dia lepas tu gelak sama2 lepas tunjuk 'kek' tu kat dia..hahaha

Baby Dian Nur Aisy..



Congratulations Napi n Niey..:)



26 comments:

Ujie said...

lawak le gambar pertama tu..^__^

rasa special birth date anak-mak dekat2 ni..

Anisa Hang Tuah said...

comelnya baby dian =)

Rai said...

ahaha..beghak beghak...

roti pun roti la..ingatan yang penting kan.. :D

Kesuma Angsana said...

hehe KA mmg suka bau bb ni

Hanis MY said...

Comelnya baby tu takpolh takdop kek asal ingt bday dia

Aishah Jahirah said...

hahaa blh pulak tulis kt lori besar gedabak tu...
snonoknya besday anak n mak dekat2 je.nanti blh sambut sama2..:)

ayut said...

ada baby baru lahir :) thaniah bt kwn Yana.also epy belated bufday! dah kna ganti puasa sbulan nnt.wahhh..takpe..smga baby dan mak baby shat slalu.

eLL said...

bersungguh-sungguhlah mamat tu spray kata-kata jiwang kat dinding tu ye...

mummY daniSha said...

x ada fesbuk?hehehe napa?

mummycda said...

lori tu berat sangat kot...hihihi....congrate to kwn yana...alhamdullih cumel baby Dian...:)

MystoryPic said...

hai.. prettywrite... salam perkenalan dari saya. I AM KELANTANESE ALSO..... hahaha..
Budu with grilled fish memang sangat sedap ...kan??

Prettywrite said...

heheh mmg lawak kak..
mmg special..tp kalo yana mcm taknak jer share birthday dengan saper2..hahaha..tak best..

Prettywrite said...

sebiji muka mak dia..:)

Prettywrite said...

hehe beghak sengoti..
a'ah ingat sokmo..kawan dr form 3 lg kot..hee

Prettywrite said...

tu la..yana pun dok cium2 jer baby ni msa visit tu..

Prettywrite said...

supo mok dio kak..tu lah meme tak lupa bfday saem lamo ni..heee

Prettywrite said...

haha entahla kak..macam2 diorang ni..
hehe jimat kos clbrate sama2..

Prettywrite said...

tq ayut..tu la..mengganti poser la dia nt..hehe

Prettywrite said...

hahah..ciri org yg rajin tu..

Prettywrite said...

lama dh takder k.mas..frustt..keh3..

Prettywrite said...

ahah mmg itu la maksudnya k.cda..:)
tq kak..

Prettywrite said...

hai MystoryPic..
yeay kita geng!hehe..salam perkenalan jugak..thanks datang blog..
yup mmg sangat2 sedap..hehe

Blog Asyraf said...

Wah,comel la baby tu..hehe..

Prettywrite said...

hehe..tq Asyraf..

LydSunshine said...

Bestnya befday mak hampir sama dgn befday anak.

Gmbr pertama tu sedih je baca. Tu ayat frust ke apa?

nik rosmawati said...

comelnya baby.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...