24 July 2012

Razif Met His Creator

Assalamua'laikum..


DariNYA kita datang..kepadaNYA kita kembali.


Al fatihah to arwah Muhammad Razif Ramli yang telah kembali ke rahmatullah jam 10.30pm semalam..


Allah loves him more..after about 2 months dirawat di HUSM,dia akhirnya pergi dengan tenang pada malam 3 ramadhan..


Everybody knows yang dia sangat2 menderita sejak kemalangan haritu..dari dia masih sedar dia menjerit2 kesakitan di hospital sehingga dia koma airmata masih memenuhi ruang matanya..


Badan arwah dijangkiti kuman seluruhnya berpunca dari paru2 yang rosak teruk akibat tercucuk tulang rusuk pada hari kemalangan..


Selama 2 bulan tu arwah dah jalani several operations dekat dada,rusuk,tekak,dan kepala..apa2 pun doktor dan seluruh keluarga dah mencuba yang terbaik untuk merawatnya..


Semoga arwah tenang di sana..pada yang tak tahu Razif ni my cucu sepupu..ada cerita pasal dia sebelum ni..tak dapat put link mobile blogging jer ni..


Orang yang baik2 ni cepat jer Allah panggil kan..semoga Allah panjangkan usia kita untuk memperbaiki segala amalan bukan untuk terus melakukan kerosakan..mati itu menginsafkan..

16 comments:

Sue-Rya Qistina said...

al-fatihah....

akak ade tag awk utk GA. klau berminat, join lah.

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

Rai said...

innalillah..semoga rohnya tenang di sana..Allah lebih menyayanginya..

kakcik said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun.

Perginya di bulan mulia. Semoga rohnya sejahtera di sana. Amin

Suliana Sulaiman said...

innalillah..semoga razif ditempatkan dikalangan org yg beriman..amin

:: Mrs.Eady :: said...

Al-fatihah ~

mummycda said...

Al.fatihah....semoga arwah ditempat dikalangan org beriman.....

Ujie said...

Innalillah..semoga Allah merahmatinya.

Kematian..peringatan buat yg mahu berfikir.

Kesuma Angsana said...

alfatihah...........

eLL said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun.
al fatihah.... sabar ye yana, jangan sedih atau risaukan dia, dia selamat dan aman disana...

mummY daniSha said...

al-fatihah

MystoryPic said...

alfatihah untuk arwah.... arwah pergi dalam bulan yang sangat mulia, semoga Allah tempatkan dia di kalangan orang2 yg beriman

eda_ej said...

takziah.. moga arwah ditempatkan bersama2 dengan orang yang beriman..

Mama Hanim said...

Takziah.. Semoga rohnya dicucuri rahmat..

Aishah Jahirah said...

innalillah....
salam takziah...al-Fatihah.ajal arwah dah sampai...

Izan Ishak said...

Al-Fatihah... moga rohnya sentiasa dicucuri rahmat...

nik ros said...

kesiannya dekat arwah.
Al fatihah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...