08 July 2012

Kelantan Juara Liga Super 2012

Assalamua'alikum..


Congratulationssssssss TRW..at last the trophy be ours again!hoorey!!heee..im so heppi!so proud to be Kelantanese..keh3..

kan manis tu tutup aurat..;)

Err..sebenarnya tak tengok ball pun semalam..dah kat astro jer ada nya nak tengok celah mana kan..tapi disebabkan Ayu dok follow update kat fb so tahulah..sorak2 jugak la..haha..mula2 Ayu inform 4-0..gila kentang la..ahaha..dia punya semangat pegi inform kat bilik saya..maklumla dok jahit manik takley klua dah kang tak jadi kerja..hehe..then ada yang kata Kelantan vs Perak semalam konon2 macam Sepanyol vs Italy kat Euro haritu la..heheh perasan la diorang ni..


After masuk 2nd half terus diorang tambah another 2 goals kan..ahah terbaiklah TRW..ginila baru puas hati kan..Kelantan tewaskan perak 6-0..


Eh baru perasan la..dah lama tak cerita pasal bola TRW..hehe..malas nak update sebenarnya..kalo ada game memang saya tengok n follow jer..just takder masa nak updatekan ke blog..kikiki..apa2 pun TRW tetap dihatiku..;)


Thanks to the scorers; Hatrick dari Indraputra Mahyuddin pada minit ke 18″, 24″ dan 49″ ,kapten pasukan Badhri Radzi, Mohammed Ghaddar dan Nurul Azwan Roya.love.love.love.


Oh anyway kemenangan Kelantan bukan kemenangan untuk ore Kelate jer tapi kemenangan bermaruah menewaskan lions XII team Singapore..


Hopefully Piala Malaysia jadi milik kita gak tahun ni..gomo Kelate gomo!;)..

9 comments:

mummY daniSha said...

gomo kelate gomo!apa maksud tu yana hehee..congratz!

Prettywrite said...

maksud dia berusaha la kot k.mas..heheh taktaw nak explen..

nn lylyn said...

dah lma xikut bola msia =)

Prettywrite said...

hehe tak minat eyh..memangla bola msia ni slow sikit..;)

New Hope said...

salam

tahniah

KLIK BERJAYA KE M.I.T

Rai said...

Hoh... Kelantan main sendiri ke sampai 6-0 tu... Hebat kan kelantan skang ni.. Tp akak pun tak tengok.. Bola ni sesekali je...

ummiarissa said...

salah info tu....masa pertama je dah 5-0....yang kedua baru tambah 1 gol menjadikan 6-0...tak nak call kak ida tanya...tu lah..kalau call boleh g tengok kat umah kak ida...bergegar tau umah kami tengok bola...he he he

Murni Alfathunnisa said...

salam yana..

uih..peminat TRW yer...sakan! :-) sis ni bab2 bola memang kurengg sikit..just tengok2 gitu je..apa2 pun tahniah TRW...

atierin.blogspot.com said...

salam

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...