21 July 2012

1 Ramadhan

Assalamua'laikum..


Been trying to update blog via miss nokia nih few times dah tapi tak jadi..error jer..huhu sian..


Tiba2 rasa sedih..sedih tak tahu kenapa..sedih tak ada sebab..ahah..ada sebabnya..tapi takleyh la gitaw..keh3..sedih sebab bola semalam kelate kena lipak 5-0?haha sian trw..ok takder kena mengena pun..


Dari tadi lagi nak turun g dapur tapi tak pergi2 pun..nak buat kuih2 manis la sikit kan nak berbuka..hehe..ok lah kena buat dah ni taknak bertembung masak dengan ma nanti kena marah pulak time dia nak masak kita pun sibuk la nak buat itu ini jugak..hee..

6 comments:

mummycda said...

Yana...kenapa sedih....dah buat kuih yer...akak keje ari nie...kena beli kat bazar jer la....:)

Kesuma Angsana said...

biasa 1st day semangat nak masak2 tu mmg lebih

New Hope said...

salam,

bermasam muka dgn house mate ke? salam ramadhan

KLIK 55 tahun janji ditepati di mana Melayu

Prettywrite said...

K.Cda..
ehhee saja nak sedih..oh sabtu keje eyh..takper kuih tunjuk lg senang kan..;)

Prettywrite said...

K.KA..
hehe..masak tak jugak..buat agar2 jer kak..

Prettywrite said...

new Hope..
salam ramadhan juga..
saya stay dengan family..hosemate jugak tu kan?hehe..takder masam muka ngan saper2 pun..saje jer..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...