25 July 2012

5 Ramadhan │ 25 July ( 25th Birthday )

Assalamua'laikum..



Alhamdulillah im turns 25 today!TQ ALLAH for extending my life till today..im too pleased to meet this day, 25 JULY 2012..and at last it comes to me..and syukur..im still alive..syukur still able to survive this life in spite of many trials befell..syukurrrr..tak tahu nak cakap apa dah..


Harini macam happy and syahdu sangat2..mixed up feelings..and kalo boleh nak stop watch so that no tomorrow and today will be forever!!haha..i love my birthday..i love july..i love 7!heee gila nombor..ahah..bukan nombor ekor ek..:p


My wish on my birthday?banyaaaakk..apa2 pun wish saya hanya doa pada Allah..berserah segalanya pada Dia..saya hanya mengharapkan yang terbaik untuk kehidupan saya..semoga segala hajatku tercapai diiringi doa,usaha dan restu keluarga..


I know 25 years tak muda lagi dah..tapi i refused to use years old coz tak rasa pun tua..hahaha..so im 25 years young okeh?ahah..mana tak young pergi mana2 orang tanya 'sekolah tingkatan berapaaaaa?? grrr...perasan muda la daku..keh3..


TQ to friends and family yang dah wish semalam..aih..mode sebak tak abes lagi ni..hehehe..hadiah harijadi dah dapat pagi tadi..hadiahnya harini tak bangun sahur!hahaha..sedar2 dah subuh..alahai..takperlah Allah nak uji birthday girl ni..ki3..


An emel from my dear Salmiah, tq so much!


SELAMAT ULANGTAHUN YANA..;)
ni gambar lama di zaman kegemilangan fb ku dahulu..haha



21 comments:

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday dik. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. kita lahir dlm bulan yg sama..berbintang cancer. :D

ayut said...

Yana!selamat hari lahir dear!semoga semakin murah rezeki Yana.amin...alhamdulillah.dan happy2 je ea spjg arini dan hari2 seterusnya :)

mummycda said...

Selamat hari ulangtahun yana ke 25...hhmm mula lagi tue....hihihi.....moga2 bertambah2 rezki dan dikurniakan kesihatan yg baik.....:)

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday dik :)

Ujie said...

HAPPY BIRTHDAY YANA!!!
semoga sentiasa dlm kasih sayang Allah ya.

*lagi 2hari bday suami akak pulak.

Adila :) said...

Happy birthday and happy ramadhan too :)

LydSunshine said...

Selamat hari lahir. Semoga tahun ini dipermudahkan oleh Allah untuk PrettyWrite.

Aishah Jahirah said...

selamat hari lahir yana..smoga sentiasa dilimpahi rahmatNya...;)

Noraim said...

selamat hari lahir kak! dan selamat berpuasa! :)

#ore kelate mari doh ni. maaf la lamo amek maso mari sini :)

-gedek! said...

happy 'bird' day!

New Hope said...

salam,

hepi besdey

KLIK RM2.2 billion ada udang disebalik batu?

ummiarissa said...

alamak...akak lambat wish lah yang...selamat hari lahir ye Yana...harap Yana akan bertemu jodoh yang baik yang dapat membimbing Yana di dunia dan akhirat...Amin!

puteri rimba said...

happy besday..semoga di rahmati Allah selalu...

Izan Ishak said...

happy belated besday yana!

moga terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan dikurniakan jodoh yg terbaik lepas ni ye...

eLL said...

selamat ulangtahun hari kelahiran buat yana pretty. muda tang-tang-tang lagi dik. akak ni ha, dah 27 pun ada budak sekolah tu tegur "akak budak lower-6 ke?" hahahaha. perasannn.

yang penting hati MUDA. BE YOUNG 4ever

barakallah

Rai said...

happy belated birthday dear.. may all you wish (yg baik baik aje) come true..hehehe..

nik ros said...

happy bday dear.moga apa yg di impikan akan tercapai

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir sis yana =)

Prettywrite said...

tq semua for the wishes..:)
may Allah bless u all..

Acik Erna said...

happy birthday..semoga pnjang umur.murah rezeki dan dirahmati dalam hidup

wan nurul hezrina said...

wahh dah 25ek..tapi mudalagi2..nurul lagiberumur tapi tak ngaku tua.hahaha..so selamat hari lahir..semoga allah melindungi,murahkan rezki kamu yea..hepi sokmo taw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...