31 July 2012

Apa Dah Jadi Ni?

Assalamua'laikum..



Huwaaa..apa dah jadi dengan blog ni?berani2nya pencoroboh suka suki post entry ek..macamkan orang nak pcaya..haha..alahai pakcik matsalleh lu salah masuk daa..tak hingin la duit banyak2 tu..pi bg kat org yang lebih memerlukan la ya..keh3


Caner nak buat blog ni secure dari pencroboh ni?peliknya tak pernah2 pun jadi macam ni..huhu bahaya ni..

21 comments:

Fadlina Nasir said...

cube kak yana tukar settings dia skit2..,Owh2..entri akak yang wire transfer tuu ke?

kakcik said...

Alamak...

macam mana boleh jadi macam tu, ya?

eLL said...

la, itu entri org lain yg post ke? ada momokkkkk.

:: Mrs.Eady :: said...

erkkss...

ummiarissa said...

la bukan yana buat enti tu?patutlah lain macam je..ingat yana saja2 pos macam tu...habislah....

Rai said...

yana,
yana ada guna email untuk update kan.. guna email ni itu lah salah satu risikonya.. tukar atau disable email update..tak tau la betul ke tidak..cuba lah..

Sue-Rya Qistina said...

ya Allah..bahayanya. nnt org senang2 guna blog kita utk update sesuka hati kan. bahaya sungguh camni. huhu

mummycda said...

pelik yana macamana dia leh ceroboh masuk....hhhmmm

LydSunshine said...

kena ceroboh ke? Kot2 nama sama kot. Prettywrite tu mungkin dia ingat dia punya. Hehhe.

Aishah Jahirah said...

sape yg ceroboh tu..yana cpt2 tukar password semua akaun yg berkaitan...mmg pelik la camne blh dia post entry lak dah....ish mmg bahaya.

Ujie said...

1st time tau ni..kalau kat email tu biasa. ni siap buat post blog!

yana tukarlah password. dah tak selamat p/word blogger yana..dia dah boleh hack.

Knor said...

mcm tu pun boleh ye...eh..eh

Onitsuka_hana said...

penceroboh ka? wisau aihh

Izan Ishak said...

sampai macam tu skali ye yana...apakata yana tukar password yg tricky sikit...

Myra Jay said...

Camne jadi macam tu Yana?
Akak pun tak tau..huhuu

Iffah Afeefah said...

entahla

xreti sngt mende2 gni

New Hope said...

salam,

malangnya!

KLIK rent seeker dan sistem tranformasinya

shahdiana said...

kena ceroboh ke...bahaya ni...habislah privasi kita kan

nur said...

alamak.. taktau juga camne nak cegahnye..

Miss BaNu said...

wahh bahaya ni..kena hack ke apa nih..

wan nurul hezrina said...

loh ada gak kes cenggini ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...