17 July 2012

Salam 1 Malaysia

Assalamua'laikum..


Ehem..hi semua..rindu lah..banyak hari tak update ni..bukan sibuk tapi otak macam blank taknak update apa2..bukan tak online..online jer..hakikatnya layout blog pun bertukar lagi..bosan punya pasal..heheh..i memang tak boleh tengok benda statik ni sama jer lama2..kena tukar!baru tak boring..heee..


Tengok ni pun tak tahu nak citer apa..citer pun bukan ada yang menarik..membosankan lagi ada la..haha..oh ya, terima kasih kawan2 doa saya cepat sihat demam ya..alhamdulillah dah fully recover dah..:x


Mungkin sebab lapar kot buat saya kering idea ni..aiseh..kena makan dulu nanti saya update kaw2..keh3..

Nasi dah beli pagi2 lagi..cuma takdan nak makan..cuba teka lauk apa ni?hehe


p/s : macam2 produk 1malaysia sekarang ni..lepas ni jakel, gulatis dah tak laku ar semua pakat g kedai kain rakyat 1malaysia..hiksss

20 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi awal2 dah bungkus yek!

#ciksuzlin said...

Nasi Kak Wok?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

yelah...semua nak disatu Malaysia kan...kdg2 boring gak...huhuhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...
This comment has been removed by the author.
Rai said...

huu..jangan jual kain pakai buang..pakai sekali koyak rabak sudaaa..hehehe..

eLL said...

adikku yana, ada cerita best akak kongsi di blog akak. nasi berlauk ke tu?

ayut said...

tu mesti nasi kerabu...hahaha.agak jer ni Yana :p itu dia..layout bertukar sudah! :)

Aishah Jahirah said...

adoi yana akak pn mcm biskut chipsmore jugak update blog..huhuu bz.
tu la semua dah 1Malaysia terlingkup la peniaga2 lain tu kalau semua beralih arah t.

:: Mrs.Eady :: said...

Nyummmmm nyummmm...

Sue-Rya Qistina said...

amboi..awainya tapau..heheheehehe

mummycda said...

samala akak suka sgt tukar layout blog..hihihi..meh akak keta lauk ikan betul tak....

Ujie said...

Nasi kerabu la tu..kan?

Akak pun suka tukar..tp ni header tak buat2 lagi..malas betul rasa.

Izan Ishak said...

alaa... nmpak nasi camtu pun dah lapar ni yana wpun tak tau nasi apa dalamnya....

takpe2... tukarlah2 kasitak boring. dulu2 k.izan pun cam yana. suka tukar2. skrg ni dah malas nak edit2 bagai...

New Hope said...

salam,

x masak ke?

KLIK transformasi pendidikan otomos muhiyiddin

mummY daniSha said...

semuanye 1 malaysia...tpla kan bahasa x nak 1 malaysia pulak..kalau nak keje private...kene speaking london pulak....haihhhla

Mr.Clive said...

dah naik mnyampah pulak...heheh :P
oops!

Mr.Clive said...

anyway Yanaaaa!!
nak diinterview kan? pls bagi jawab soklan2 yang i dah letak kat blog baru tu...plsss! :)

nik rosmawati said...

tak penah pi kedai 1 malaysia..hehe

ummiarissa said...

yana...rajin menukar layout...apsal cepat benar boringnya...ceria juga warnanya...tu nasi beli kedai 1 Malaysia ke?

Cikgu Hairul said...

ubah layout buat kita bersemangat untuk menulis semula. tapi kalu ubah hari-hari pun tak bagus juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...