02 July 2012

Euro 2012 : Sepanyol Jugak Yang Menang Huh!

Assalamua'laikum..


Harini tak ada entry pun..n tak sempt nak bw pun semua..maaf ya..insyaallah esok..terima kasih untuk yang comment kat previous entry..hehe malu saya..keh3..


Ok la pasal euro fine la dah tamat..saya cuma tengok masa match pembukaan ngan kedua jer haritu..hahaha..lepastu tak sanggup nak berjaga malam..tido lg baik!..minat bola konon....:))


I wish Spain tak menang tapi tak jugak sokong Italy nya pun..keh2..takperlah dah team sepanyol terbukti handal..redha jerlah..kenapa tak sokong spain?sebenarnya ada kisah udang di sebalik mee..haha..takperlah let it be secretoo :p


Saya nak tengok semalam..dah tunggu depan tv..tp last2 terjaga kul 3 lebih..spain da score 2-0..hahaha..tengokla sangat..nak marah punya pasal terus off tv masuk bilik tido..dalam hati kata 'tak guna punya spain' padahal spain tak salah pun..dendam msa lalu punya pasal..gagaga


Ok la..saya taip selaju yang mungkin ni..rugi la tak nyelit gak pasal euro..hehe..jumpa esok ya..nak balik dah..tata .;)


opss..nak nyelit gambo sekeping..keh3..

teka kat mana?hehe bye!

24 comments:

Kesuma Angsana said...

apapun suka span menang ye3

K.nor said...

dah habis ke?mmg ketinggalan..

~ yus ~ said...

4-0 Italy kena belasah. Suka Spain menang!

Hani Syahani said...

hahaha lawak je xpuashati dgn kesah lame terus ttp tv eh?? hahahahaha lawak je Yana oi

Ujie said...

No comment..tak minat bola daa..

Gmbo kat mana tu? Longkang besar? Pelik je signage tu.

ummiarissa said...

akak tengok siaran ulangan je pagi tadi..tak kuasalah nak stay up pagi2 tu..tido syok tau he he he...bukanlah nanti kalau semua berjaga sape nak kejut bangun pagi kan..akak jugak!

Mr.Clive said...

boringlaaa asyik2 spain jer...=_=

Cik Lia Lomi said...

tak sokong mana pun, Lia tengok sekali imbas je. Itu pun sebab abang Lia yang tengok bola, tapi yang ulangannya sahajalah, tak sanggup jaga tengah pagi buta..

Aishah Jahirah said...

xikut sgt bola...hehee.xdpt nk teka kt ne sbb tataw..hehee

New Hope said...

Salam,


kecewa jerman kalah..

KLIK ISU MATRIKULASI DAN PELAJAR PANDAI

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..akak x tgk langsung sbb x minat! klau harimau muda/harimau malaya mmg layan! :D

Prettywrite said...

oo akak minat spain ya..tak aci..hehe

Prettywrite said...

ha'ah tamat sudah k.nor..:)

Prettywrite said...

uwaaa...k.yus pun minat spain jugak..?tssskk..kesian italy kan..diorang nebes tu dapat telo ayam jer..haha

Prettywrite said...

hahaha..memang la k.hani..geraammm sangat!

Prettywrite said...

hehe yana buat2 minat jer euro ni..
gambo kat hospital tumpat..tu la signage tu pelik sbb tu ambik gamba kat situ..heheh

Prettywrite said...

wahhh..k.ida sempat ek tengok ulangan..yana ulangan pun tak layan dah..heheh..ha'a kan..kalo tak nt tak g sekolah la anak2 k.ida..heee

Prettywrite said...

taw takper clive..hahah

Prettywrite said...

bagusla lia tak sokong mana2..tu la pasal tido lg baik kan..hehe

Prettywrite said...

hehe ramai gak yang tak layan kak..heheh kat hospital tumpat..memang k.syah taktaw la kan..keh3..

Prettywrite said...

oo..minat jerman..kesian jerman awal2 dah out tak sempat ke final..keh3..

Prettywrite said...

hehehe yana ada gak la minat sikit2 kak tu layan jugak..tp kalo team malaysia memang layan sungguh la..team kelantan lg la layan..hahaha..

Onitsuka_hana said...

xpasti kat mna :P

Prettywrite said...

kat sepiatl tumpat hana..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...