29 July 2012

9 Ramadhan │Tidur Mati

Assalamua'laikum..


Hahaha..pagi ni sangat lawak ok..bangun lambat..datang kerja lambat..baju tak iron..ahaks!cam tak betul dah rasa..haih memang sepatutnya tak tidur la semalam..dah tidur lambat cani la jadinya..tido matiiii!huhu..buat lagi 2 kerja kan..hurm..apa nak buat..nak hidup..;)



Ada update entry friday n saturday tapi tak appear pun..dahla blog macam lampu liplap 2,3 hari ni..hehe..harap2 dah ok la..ke nak tukar template pulak?oh tidak....



Sorry nak kena delete entry sebelum ni..rasa macam tak patut jer entry tu..moreover rasanya macam k.lyd n k.ujie kata maybe spam or kena hacked kot..

6 comments:

mummycda said...

sama la akak pun kadang2 terbabas....hihihi

Waqheh said...

org utara panggil tidoq mampoih hahaaa...

Prettywrite said...

k.cda..
hehe..tido lambat mmg bahaya..

waqheh..
sama la kat klate pun panggil tido mapuh..haha

Rai said...

sampai opis lambat dengan baju tak iron tu normal..hahaha...

eLL said...

nasib baik tak jadi lagi bulan pose ni.... hehe. kalo terlambat, terus cuti je akak...

Prettywrite said...

K.Rai..
hahaha ada geng ek..


K.Ell..
masalahnya yana yang pegang kunci grill ofis kan..kalo cuti alamat tak masuk ofis gak la staff lain pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...