19 July 2012

Ssumbak..

Assalamua'laikum..


Hoi hoi hoi..geramnya dengan blogger neh..ke sebab internet ah?ish tak tawlah..huru hara abes..bloglist ilang..nak update balik tak boleh nak letak link..yang K.Ujie jer jadi tu..yang lain fail..haih la..lepas tu nak follow pun tak boleh..g klua profile blogger kakak saya..sengallllll sangat!


Lepas tu pc ni pun problem jugak..disk full lah apa..tak boleyh nak uplod gambar g makan lunch tadi ngan Joja kat Kahfi Tomyam..uih sedap bangat foods nya..hehe..Joja yang ajak dia kata jomla weyh meraikan hari last makan bareng(bersama..kan) hehe..order apple susu n sup ayam ngan kueteow ladna..Total RM 14..Joja kata mahal..i kata bolehla..janji makanan sedap..cuma apple susunya tak best sangat..manis leting!


Sabtu insyallah kita semua umat islam dah nak start puasa dah kan..ya Allah excited!heeee..ni excited nak buat ibadat banyak2 ke shopping kat bazar ramadhan banyak ke tak tawla..hahaha..so selamat menunaikan ibadah puasa untuk semua ya..maaf kalo ada tersalah komen ke apa..tulus dari hati semuanya tak disengajakan..kot ada la ya..harap di maafin..;)


Sebelum tu my lovely team The Red Warrior akan bertemu QPR di stadium shah alam jumaat ni kan..mula dah geram campur frust sebab buat hari orang dah start terwih..tp rupanya dia delay perlawanan untuk terwaih dulu pastu baru start game..hee..suka!hope buat yang terbaik..kalah takpor tapi jange main cap aye sudoh la..malu sek kito..hahaha..


K lah..nak balik dah..tata semua..;)

14 comments:

New Hope said...

salam,

eee excitednye

KLIK Nilai ringgit jatuh

MystoryPic said...

Ssumbak ko??? 14 hinggit muroh wei 2 3 jenis menu...

atuk said...

Assalamualaikum Pretty

kesusahan sekarang untuk kesenang akan datang
Insyaallah


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Ujie said...

Atau mungkin sbb yana guna template bkn dr blogger. kdg2 akan sbbkan problem.

Joja tu wong Jowo ke..iso ngomong jowo.

Ok..akak pun sama..mohon maaf tersilap andai ada tersilap komen.

Aishah Jahirah said...

yana akak perasan gak kebelakangan ni blogger cam sengal.masa komen selalu jd conflict.jgn komen kt blog lain tp kuar kt blog udah le.haru nanti..hihi
akak pn sama salah silap mohon maaf...;)

MulutPayau said...

assalamualaikum dik...
selamat menyambut Ramadhan...jgn minum air manih leting....takut kena nyakit pah ni...

mummycda said...

yana....selamat menyambut ramadhan yer dari akak sekeluarga.....:)

eLL said...

ssumbakk parok nih yana weh.
haha

selamat berpuasa, azam tahun ni pose penuh?
*flip hair*

Sue-Rya Qistina said...

As salam. salam ramadhan buat adik juga! :D

mummY daniSha said...

selamat berpuasa yana =)

ayut said...

Pttla mcm problem je tgk..takpelah..apa2 pon salam ramdhan bt Yana dari Ayut :)

Kazman / Sue said...

Selamat menyambut bulan ramadhan dan menjalani ibadah puasa dari kami sekeluarga... maafkanlah salah silap kami...

Hanis MY said...

selamat berpuasa, maaf kalu kak ado wak silap deyh...

nik rosmawati said...

salam ramadhan
selamat berpuasa yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...