13 June 2012

Pemenang Bloglist Contest Prettywrite

Assalamua'laikum..


Maaf ya pada semua kawan2 yang join contest ni haritu even tak ramai tapi oklah sebab first time kan..lagi pulak slogan ramai yang taknak buat..haha takperla paham..


Rasa macam taknak annouce lagi jer result..pening nak pilih saper..heheh..amboi korang slogan bukan main eyh..puji melambung2..haha..that's not what i meant actually tapi btw tq so much!:)


Ok lah nak pilih pemenang ni saya mintak kakak saya sekali tolong..sebab takut saya terkeliru..hehe..semua slogan comel2..so 3 orang yang terpilih adalah

1. K.Ujie - http://ujieothman.blogspot.com/
2. Cik Mizah - http://qasehkuwardah.blogspot.com/
3. K.Ell - http://ellnekimura.blogspot.com/


Dan untuk yang lain jangan risau..saya still nak lantingkan something jugak untuk korang..ada saguhati k..

~ Ayut - http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/
~ K.Rai - http://ourkizuna.blogspot.com/
~ K.Aisyah - http://arisyahjahirah.blogspot.com/
~ Lia -  http://liailnia.blogspot.com/
~ Ct - http://khayalan27.blogspot.com/
~ Fad - http://fadlinasir.blogspot.com/
~ K.Ida -  http://idazaidi.blogspot.com/


so nanti semua emelkan alamat n details to my emel anadelight@gmail.com untuk claim hadiah ya..by next week maybe saya pos..mgu ni mungkin sedikit bz..ok ya..?terima kasih semua yang join!jumpa lagi di contest yang lain.. :x


p/s : siapa2 nak letak link dekat bloglist saya sila tinggalkan di komen ni ya..tapi takder hadiah2 lagi dahla..hehe..tinggalkan link jer..ok sebab rasa sikit sgt nak bw..heheh..k tata.

14 comments:

Aishah Jahirah said...

tahniah pemenang2nye....eh ada sagu hati gak ke yana...saguhati pun kena email details ke....;p

ummiarissa said...

wah dapat sguhati gak ke?mesti kertas yang berlaminate tu kan...he he he...gurau je...tq sebab nak bagi juga hadiah...lanting je hadiah tu kat homestay je lah boleh?hik hik hik

p/s:raso nak kelik je jumaat ni...guano gu?

Ujie said...

yeay..terima kasih yana!
nanti akak email ok.

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah utk semua :)

eLL said...

Ha? menang? haha.

terima kasih yana. tak sangka boleh menang. hehe. thanks u yana, i ♥ u.

^_^

Pengetua Speaker Sekolah said...

tahniah kpada yg menang..menyesal la pulak xjoin..

pok amai-amai said...

Hadiah apekah itu? Heee~

Fadlina Nasir said...

yeay!.tenkiu kak yana :)

ayut said...

ngeh3x~ nama ayut ada!!oh tidakkkk!hahaha..Yana..thanks dear..nnt ayut email ea...Pasni jejln maya kat sini jela slalu jwb ye :)

Cik Lia Lomi said...

terima kasih kak yana!, slogan tak best macam tu pun dapat saguhati yo..heeeee. terima kasih. :D

Rai said...

hehe..menang lagiiikkk..yeyyy.. tq yana!! alamatnya masih sama eh..

ctk said...

hehehe...ala..kalah pulak...haha...xpelah, nti ct antar email ye...tenkiu :)

Cik Mizah said...

WOW..TQ KAK ..
-0

Cik Mizah said...

detail aper ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...