10 June 2012

Adudu......

Assalamua'laikum..


Not in good mood today..tiba2 pulak pc takbley on pagi tadi..mintak imin tengokkan dia pun tak reti..dia kata maybe sebab jetak masa kilat kuat kot..huhu..lepas bos masuk dia tengok then kata cpu tu dah rosak apa tah..so tukar cpu lain yang addditional kat bilik dia..yang dia guna gak la..so semua pun takder..my personal file semua pun dah takder..dengan gambar2nya semua..adusss!day by day nak tansfer gambar tu to pendrive tapi tak buat2..last2 gini jadinya..sedih tu sedih la kalo betul semua file lost tapi lagi takut sebenarnya kalo bos kobek2 nanti..tak sukeeeeeeee!ah padan muka saya!tu la tangguh2 lagi..ni nak buat apa pun tak berani ni..nak update entyr kenduri lah apa semua semua tergendala..tapi rasa macam nak uplod jugak gambar..mintaklah jangan ada virus..even i know virus kat henpong selambak!hahaha..lagi tak best lak pakai mozilla..dahla berat slow lak tu n banyakla deficiency nya..dh biasa pakai chrome kan..semua pantas jer..time slow tu time internet buat hal jer..huuuuuu..mengeluh!takperlah..cpu ni mesti bos tukar n ambik balik nanti..so tak berani nak macam2..hurmm..

p/s : contest dah tamat..lega dah takder sticky entry..haha..nanti saya umum pemenang eyh..bagi masa..nak browse semua penyertaan n nilai lepastu saya annouce ya..terima kasih kerana turut serta :x

3 comments:

ctk said...

masa laptop ct rosak pon, abis sume file ngan kawan2 ilang...naseb baik ade file yg ct dh tranfer tp sbb xmuat nk masuk dlm pendrive, ct tinggal dlm lptop..last2 xder da..huhu


*arap2 daku menang please ...haha...xmenang pon xpe...u still my friend...goodluck utk semua :D

Aishah Jahirah said...

power supply meletop kot yana...kot ye selamat la dokumen semua dalam tu...hehee senyum je kat bos t..

Rai said...

sabo je lah..akak lebih teruk lagi.. guna ie lama..zaman tok kadok nak bukak gugel plas pun tak mampu..haihh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...