14 June 2012

Ikhlas

Assalamua'laikum..


"Ikhlaskan diri pada Allah insyaallah Allah akan dekatkan kita dengan orang yang ikhlas pada kita"


Saya minta maaf kalo ada dia antara kawan2 yang merasakan saya tidak ikhlas dalam bersahabat..
saya dah cuba sedaya upaya saya untuk menjadi yang terbaik..
saya cuma insan biasa..
banyak kekurangan..
saya cuba untuk tidak melukakan hati kawan2..
saya cuba menjaga hati semua..
saya dah cuba..
saya tak minta lebih..
saya tak minta penghargaan..
saya cuma minta kefahaman kalian..
itu sahaja.


12 comments:

Ujie said...

apsal dik yana? ada yg mengguris hati ke..

-komen ikhlas dari akak-
^__^

Anisa Hang Tuah said...

adakah sy melakukan kesilapan

-___-

Rai said...

what happen dear? pelik dengan orang yang suka judge keikhlasan orang lain ni..bagi akak..ikhlas ni tak perlu diukur tak perlu ditanya atau pun diberitahu.. orang akan dapat rasa..kalau tak pun Allah tahu..so let it be..

jgn stress okeh..

CaDLyNN said...

dah kenape emo ni?

mummY daniSha said...

kdg2 kite cube jaga hati org..tp mereka lupe kita pun ada hati mcm mereka...hehe...sabar ye..susah nak puaskan hati semua org

fieda said...

yg penting kita ikhlas...susah nk jaga hati manusia ni..ada aje yg tak kena..

eLL said...

ha? adakah saya telah buat silap dan salah? maafkan saya

>_<

Aishah Jahirah said...

nape yana...lain mcm je ni..akak pn minta maaf kalau kot terluka ati yana...

ayut said...

Yana ok ke?mm..takpelah..janji kita tak buat jhat kat org dh ok..kdg2 kita dh jg pon ad je yg tak kena.kehidupan kdg2 memang sgt mencabar..kita bt yg baik2 je ea :) take care k!

ctk said...

maaf lau ct ade terkasar ngan kata2 ye...segala komen hanya gurauan :)

sorry =.="

Pengetua Speaker Sekolah said...

haaa..tacing ngan sape tu?

Myra Jay said...

Sabar ye Yana..

InsyaAllah bila kita ikhlas, lama2 orang tu akan sedar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...