17 June 2012

Israk Mikraj

Assalamua'laikum..


Selamat menyambut israk mikraj untuk semua..errkk..sesuai ke kata menyambut?huhu..better says memperingati peristiwa israk mikraj lah kan..ok tadi dah baca pasal israk mikraj..kena baca!kalo tak memang tak tahu..biarlah setahun sekali pun lebih baik dari tak baca n tak ambik tahu lansung kan?memang insaf baca..harap2 terserap lah ke lubuk hati..hati yang still banyak dengan kekotoran ni..huhu..



Boleh baca kata sini if nak sama2 menghayati kisah israk mikraj : http://www.iluvislam.com/tazkirah/bulan-islam/2868-peristiwa-israk-dan-mikraj-dan-pengajaran-yang-perlu-di-hayati.html


Turun beli nasi kat kedai K.Zah tadi dia macam surprised..'eh kijo harini?tak cuti kor?israk mikraj key?' 'hurm dop..bos tak royak cuti pung maghi jerlah kijo'..huhu..i pun ingat benda yang sama..hoping bos akan call bagitaw cuti ahah tok genap2 lagi cuti hah?hoho..malasss kerja!


Ada nak cerita something tapi macam terlupa lah..haha..ohh..pasal previous entry thanks to those yang comments!

K.Ujie - errr..ada tapi rahsia!eheh
Anisa - owh..nehi..not u babeh ;)
K.Rai - tq k.Rai.. tak stress dah lepas baca komen2 semua :)
Lin - emo sekali sekala..heee
K.Mas - betul tu k.mas..sebab tu orang kata jangan pikir sangat pasal orang..buat apa yang kita suka?heee tak berani macam tu..
K.Fieda - dah cuba sebaik mungkin..takut ada yang salah tafsir..huhu
K.Ell - uish..taklah kak..
K.Aisyah - ala k.syah..akak takder salah pape k..takde apa nak dimaafkan..takder salah pun..heee..
Ayut - Ok je yut..no worries..tq ambik berat :)..itulah..cabaran dalam hidup..kena syukur..hehe
CT - Hehe..CT takder salah komen apa2 pun k..bukan pasal komen2..:)
Meerole - tacing ngan diri sendiri..hahah..




p/s : mana ni details pemenang contest haritu?takder sape emel lagi ni?nak adiah tak ni?hehe..

Bye2..;)

9 comments:

Aishah Jahirah said...

lega yana dah cakap mcm tu...;)
patutnya bagi la cuti umum gakkan sempena israk mikraj...
heee akak lupa la nak email...insyaallah mlm t akak email..

ayut said...

Yana happy2 yer :) btul..kena amek tahu sbnrye...mlm israk mikraj tu ayut blik kg :) ayut dh email..dapat kan?email eillia_04@yahoo.com...

Mr.Clive said...

haha...kalau xde sapa2 nak claim hadiah tu,meh sini...hehehe

New Hope said...

Salam,

dah dekat nak raya lah mcm ni..

KLIK:ISU PENDIDIKAN MORAL

eLL said...

tak best la yana sedih2, macam kosong je BW. Hehe

Rai said...

alamak dik lalink..kena email eh.. sat naaa...

CaDLyNN said...

bak sini adiah tu..ekekekeke

Lynn said...

Hmm..kat penang ni cayanunalif so kena keje ok..takde maknanya nak coti2..hehehhehe

Cikpuan rara said...

nk g baca kisah sirak mikraj jap. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...