21 June 2012

Big Girl Birthday

Assalamua'laikum..


Actually tak tahulah sesuai ke caterogizedkan dia as big girl?hahah..to kakak sulungku;K.Tie happy birthday!belated dah pun..kikiki..on 19th June yang lepas..i know dia tak baca now blog ni.. someday perhaps tiba2 dia baca kan mungkin buat dia terharuuuu..adik bongsu dia wish birthday dia kat 1 world?keh3..

K.Ja & K.Tie

Sorry takder hadiah..memang tak pernah bagi pun kan sebelum2 ni pun..hahaha..apa pun selamat panjang umur, murah rezeki, kesihatan yang baik untuk kehidupan mendatang..

Happy 40th birthday!!
she's the older but she looks younger than others tak tahulah kenapa..hohoho

23 comments:

Rai said...

ish..40? awet muda sungguh.. tak nampak mcm 40 punn..

ayut said...

slmt hari lahir bt kakak Yana..smga smkin btmbh murah rezeki :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

kakak sulung dah umor 40thn? jauh beza jgk ea dgn yana.

Ujie said...

Ehe..selang 2 hari je dgn akak.
Wish kat dia..HAPPY BIRTHDAY! moga bahagia dunia & akhirat.

*tak bg hadiah pun takpe yna..ingatan..doa yg baik tu lagi sgt2 diperlukan seseorang.

Aishah Jahirah said...

older dgn youngest....hehee awet muda la muka.heppy birthday utk kakak yana...

eLL said...

hepi bestday kakak kepada yana. kalau nak hadiah kena paksa yana bagi ye kak. haha

Rai said...

yana,
jgn lupa check email..akak da invite utk jadi guest author ok.. nanti entry publish isnin.. kalau pagi lagi elok..

LydSunshine said...

MUngkin sbb muka dia baby face kot. Hepi bday jugak utk kak tie.

ctk said...

mmg nampk muda...happe belated birthday to her :D

Cik Lia Lomi said...

nampak muda!, selamat hari jadi juga buat kak tie. :D

Mishter Izwän said...

40sudah . slme 40thun tak penah terima hadiah dr adik nye . haishh .
bg la somethng . :p

Prettywrite said...

K.Rai..
ha'ah..awet apa tah dia sorang ni..hehehe

Prettywrite said...

ayut..
tq ayut for the wish :)

Prettywrite said...

K.Maera..
a'ah yana yg bongsu..sebab kakak yg ke3 dgn abang ada gap 7 tahun..tu jauh beza umo tu..kalo tak yg lain semua beza 2 tahun jer..:)

Prettywrite said...

K.Ujie..
oh..kenapa yana tak tahu birthday k.ujie ni?hurm..tq kak..
tu lah kebetulan adik dia pokai sokmo..so ingatan tulus ikhlas jerlah untuk dia..hehehe

Prettywrite said...

K.Aisyah,,
tq k.syah :)

Prettywrite said...

K.ell..
dok jauh takper kot kena paksa pun bulih ignore jer..hahaha

Prettywrite said...

K.Rai..
ok esok kan?entry apa nak buat ni?haha

Prettywrite said...

K.Lyd..
ala k.lyd nt dia baca perasan habis la dia..hehehe..tq wish..:)

Prettywrite said...

Lia..
tq lia..nampak jer..sebenarnya usia da banyak..hehe

Prettywrite said...

Izwan..
hehe nanti la..lgpun dia dok jauh..:p

Prettywrite said...

Ct..
alamak xnampak komen ct..xde gamba..hehe..tq CT..nampak muda usia da meningkat..:)

Cik Mizah said...

Tsk ..... sama bufday date lahhh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...