09 June 2012

Bloglist Needed and Prettywrite's 1st MiniCute Contest

p/s : scroll down untuk entry baru

Assalamua'laikum..


Merujuk kepada perkara di atas..kah3..skema ayat kerani ni..:p ok fine..according to the tittle above this time saya nak lancarkan(macam roket pulak..hehe) minicute contest pertama saya!nak jugak cute tu..tah paper..:p


Ok first sekali ada T&C dia lah kan..kena ada prosedur..alah senang jer..saya tak suka benda yang payah k..
actually contest ni untuk bloglist dekat sidebar blog saya..nak update latest punya..so alang2 buat contest ler..


syarat dia :

1) bubuh link blog kalian2 semua
2) nyatakan nak letakkan dalam kategori mana :
a) LOVELY
b) DASHING
c) MAGNIFICENT
3) buat slogan : saya nak join bloglist contest PW kerana........tulisla berapa panjang dan berapa pendek pun as long as boleh memikat hati saya..lalala..
4) pastikan anda follower Becoz I Am Kelantanese ya..kalo belum follow klik jer join this site tu ya..heee ;)


DONE!
tu jer k..tak ada yang susah pun..
jangan kata tak reti nak buat slogan pulak..
tulis jer kerana apa2 pun..nak praise me ke(buwekk)..nak condemn me ke :(..condemn la kalo berani..keh3..

Once u join automatically ur bloglink akan disenaraikan di sidebar blog saya ya..
and pemenang contest dipilih berdasarkan slogan tercomel..;)
3 pemenang akan dipilih..

bloglist contest berlansung dari 
24 May 2012 hingga 9 June 2012.

SEKIAN.
wabillah hitaufik wal hidayah wassalamua'laikum warahmatullah hiwabarakatuh :)

skema..hehe.


31 comments:

Rai said...

olosss..nak buat slogan bagai.. akak tak reti laaa..

lambat lagi kan..mintak tolong encik shujin..weeee...

Munnafendy said...

nak lovely! agaagaga

Cik Mizah said...

akakkkk.... hehe

http://qasehkuwardah.blogspot.com/2012/05/bloglist-needed-and-prettywrites-1st.html

mummY daniSha said...

alaaahaii samela ngan kak zai..x reti nak buat slogan heeee..=p

Didin Supriatna said...

salam kenal..

Pusat Informasi said...

jumpa malaysia

Ujie said...

Syarat kena tmbh la yana..slogan nk terus tulis sini atau buat entri khas?

Akak nk join bloglist org cute ni..^__~

Prettywrite said...

K.ujie thanks remind ok nt yna update..actually comment kat sini terus jer..put link blog n slogan..tu jer tak perlu buat entry pun..:)

Mr.Clive said...

whoaaa whooaaa ini saat bersejarah ni!niceeee!

mummycda said...

ada contest yea pretty...nak kena karang slogan dulu nie.....hihihi.....

ayut said...

saya nak join bloglist PW kerana saya comel!oppss..bukan2..kerana untuk menambah kenalan dan memeriahkan lagi blog bcoz i am Kelantanese.Di samping memeriahkan,boleh tamnah kenalan. :)

nak letak bawah lovely la..walaupun blog ayut tak lovely sesgt :p

Cik Mizah said...

my link : http://qasehkuwardah.blogspot.com

category : DASHING

slogan : saya nak join bloglist contest PW kerana saya ingin menjadi aktif dalam blogging dan berkenalan dengan ramai sahabat terbaik di luar sana ! yeahhh....

Ujie said...

Link akak: http://ujieothman.blogspot.com
Letak le: Magnificient

slogan:
Saya nak join bloglist contest PW kerana saya suka berkawan dengan cik Yana yang mesra. Bersua belum, dengar suara pun tak pernah...tapi terasa amat dekat di hati!

*eh, ni bkn bodek..mmg betul nih. ^_~

Aishah Jahirah said...

nanti akak dtg semula dgn slogan ye..hehee

Mr.Clive said...

hohoho AKHIRRRNYAAAA bgs bgs...hehehe

Lynn said...

Alamak dear..k.lynn memang surrender kay..memang tak sempat nie..sebenarnya tak reti..hihi..k.lyn support dari belakang ek..hadiah nak jugak..heheheh

Rai said...

Lalink yana~~

Blog akak : http;//ourkizuna.blogspot.com

Kategori : Magnificient

Slogan : Saya nak join bloglist contest PW kerana.. saya sangat pemalu. Oleh itu, saya berharap agar peluang menyertai bloglist cik prettywriter yang comel ini akan dapat menambahkan lagi kenalan saya di alam maya ini.

Hahahaha..malu lah...

Rai said...

eh nak tukar la..duk kat lovely boleh?

eLL said...

1) ellnekimura.blogspot.com

2) DASHING

3) Saya nak join bloglist contest PW kerana secara harfiahnya blog saya belum dilistkan lagi dalam blog PW cik Yana Comel Dashing ini, inilah peluang saya meningkatkan glemer. Ewah, ewah.

Aishah Jahirah said...

sebelum akak terlupa baik join siap2..lama dah tak buat slogan...muahehee

URL blog: http://arisyahjahirah.blogspot.com/

kategori: Dashing

Slogan: Saya nak join bloglist contest PW kerana saya nak blog saya turut tersenarai dalam bloglist PW bersama blog2 lain.tak mahu ketinggalan memeriahkan bloglist PW..;p

Cik Lia Lomi said...

Link : http://liailnia.blogspot.com

Pilihan : Dashing.

Slogan : Saya nak join Bloglist contest PW kerana saya tahu Kak Yana yang comel-comel cute tu sangat baik hati plus pemurah untuk meletakkan Lia dalam bloglist blog nya tapi selain itu Lia nak beramal beramah mesra dengan bloggernya iaitu Kak Yana.... Lagi satu sebelum terlupa, tarikh akhir adalah tarikh lahir Lia, kalau dapat hadiah tu kan best???? Bole lah ya kak Yana??? #pappp kena penampo dengan Kak Yana sebab buat slogan tak adil, panjang dan merapu..

Cik Mizah said...

akakkkk! sy tag akak dlm satu kontess.jgn maree..hihi

ctk said...

http://khayalan27.blogspot.com/

nk kategori magnificient...hehe

saya nak join bloglist contest PW kerana PW baik xsuruh saya wat entry pon,sesuai ngan saya yg malas..haha...anyways,saya juga kelantanese..boleh kah tuan puteri yang comey lote ni menerima blog hamba yg xseberapa ni???hamba merayu..hehe..

Fadlina Nasir said...

My Link:
http://fadlinasir.blogspot.com/

Kategori: LOVELY

Slogan: Saya nak join bloglist contest PW kerana saya masih baru dalam blogging world nii..mane lah tahu kalau terpilih in the blog list,saya dapat ber"pot..pet..pot..pet.."..lg banyak ke..ape yg penting!,lg ramai reader blog saye,lagi bersemangat dan jayanye sye nak menulis lg byk entries..<slogan mcm bersungguh2 beno plak =.="

ummiarissa said...

nak join jugak...

http://idazaidi.blogspot.com/

kategori:Lovely

saya nak join bloglist contest PW kerana pemilik blog ni seorang yang cantik,manja,manis,berbudi bahasa,peramah dan baik hati.Kalau sesiapa yang tak kawan dengan dia amatlah rugi.

tq

Mr.Clive said...

wahai cik manis comel, dimanakah andaa???heheh

Adylia Qarissa said...

gomo klate gomo!!

syafiqakarim said...

goodluck semua


haha

FEDO said...

Hehe. Join jangan tak join.

khairul said...

menarik

CaDLyNN said...

nk lovely..ekekeke =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...