12 June 2012

Wedding K.Adda & A.Addan

Assalamua'laikum..


Wakwakwa..muntoh la ya entry kenduri jer tak abes2..dah nak buat caner ramai hok kawennya..tumpang happy lah kita pun kan..menempek gambar2 pengantin ni rasa seri tu sampai ke kita..hahaha ya ya jer..


Wedding K.Da was on 9th June 2012,saturday!K.Da ni kakak kawan saya,Solat..ala yang haritu tunang tu ada saya buat entry..so automatically kawan saya..n dia jugak kawan kakak saya..hehe semua pun kawan lah kan..


ya saya memang makan banyak!!:p


meja makan beradab..so cantik!tengok budak2 tu apa diaorang buat pun tak tahu la..hehe


pelamin yang sangat cantik!!!huh i adore lah pelamin macam ni..simple tak serabut tapi still cantik!


menunggu pegantin balik outdoor photoshoot..

ayu,k.da,yana..omeinya k.da..sebelum tu dia pakai gaun puith sebab hubby dia pakai sut putih sebab polis kan..tapi tak sempat pose masa tu..ni lepas dia tukar baju last n hubby dia tengah tukar baju tak sempat ambik gambar sekali sebab rushing..



Solat, K.Da,yanak:p
ehh..3,3 terpink kan..hahah..oiipendeknya saya??takperlah pendek pun..janji manis ado..hahah


Selamat pengantin baru kak comei..kelantanese meet melakarian :x


13 comments:

cinnamon.com said...

sedap je lauk kenduri tu.
aii,adik main sembunyi2 pulak ye..

mmg manis pun..!

mummY daniSha said...

pendek x pe...comel =)
jgn rendang mcm akak sudah kekekeee

Kazman / Sue said...

cantik pelaminnya yee...

puteri rimba said...

yana bilo lagi..hik hik...gurau jerrr...

pok amai-amai said...

Sy pnh g kenduri kawen kat Besut. Menu makanan die....gulai kawah daging. Aduh mak! Teringat smpi skg nie. Yummeh!

ayut said...

selamat pengantin baru bt pengantin! :) simple sungguh pelamin ye...

eLL said...

gulai kawah tidak boleh dipisah dari kelantanese. cepatla kahwin yana, buleh makan sampai puas.

Rai said...

suka makan kenduri kat kelantan.. tapi jarang ada jemputan kat sana.. tunggu yana jemput la.. hihi..

Cik Lia Lomi said...

Lauk apa tu??? Heee, makanan di tanyanya.... pelamin dia cantik merah putih..

Onitsuka_hana said...

bleh plak budak tu masuk bawah meja.hehe pelamin tu simple ja tapi cantik. suka simple2.

ctk said...

untung lah asik makan kenduri je..hehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

untung la asyik2 dapat makan free je.. hahaha...

Aishah Jahirah said...

cantik la tgk bunga kt meja mkn beradap tu.... yana,pendek bkn sebarang pendek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...